Kim Kardašijan i Kris Hemfriz: Upravo venčani

0
Sve o čemu je od detinjstva sanjala, rijaliti zvezda Kim Kardašijan juče je i ostvarila obećavši se na večnu vernost svom izabraniku Krisu Hemfrizu
foto: kimkardashian.celebuzz.com
foto: kimkardashian.celebuzz.com

Nakon šest meseci zabavljanja i veridbe u maju, starleta Kim Kardašijan i NBA košarkaš Kris Hemfiz izgovorili su sudbonosno da u subotu, 21. avgusta, pred oko 440 zvanica ugošćenih na imanju u kalifornijskom gradu Montesito.

Najveći dan njihovih života ulepšale su imena kao što su Demi Lovato, Babyface, Vera Vang, Mario Lopez, Mark Balas, Kjara, Karmelo Entoni, Eva Longorija i Eduardo Kruz, Rajan Sikrest i Džulijan Hju, Alan Tik, Čeril Bark, Melani Braun, Marija Menounos, Šugar Rej Leonard, Serena Vilijams, Keti Li Giford, Britni Gastino, Greta Van Šusteren, Džilijan Barberi, Brodi Džener i Avril Lavinj, Skoti and Larsa Pipen, Dina, Ali i Lindzi Lohan.

Tridesetogodišnju mladu odevenu u usko strukiranu venčanicu boje slonovače Vere Vang, bogatu tilom, sa mnoštvom detalja od ručno pravljene čipke u Guiseppe Zanotti cipelama, do oltara je odveo njen očuh Brus Džener.

Četiri godine mlađi mladoženja nosio je beli smoking u kombinaciji sa belom košuljim i leptir mašnom koje je kreirao Ermenegildo Zegna. Baš kao i verenički prsten, burme su stigle iz zlatare Lorraine Schwartz.

Glavne deveruše su bile Kimine mlađe sestre, Kendal (15) i Kajli (14), dok su Kortni (32) i Kloe (27) imale status počasnih deveruša, a Kortnin dvadeset jednomesečni sin Mejson Dizik imao je zaduženje da nosi prstenje.

Kim se tokom večeri presvlačila dva puta. Oba puta su bile u pitanju haljine u boji slonovače Vere Vang u kombinaciji sa Judith Leiber tašnicama.

Kako je najavljeno, prvi snimak sa svadbe biće emitovan danas tokom dana putem sajta E!online, a prava na fotografije sa ovog venčanja za milion i po dolara otkupio je magazin People koji će ih, kako je najavljeno, objaviti početkom septembra.

makonda-tracker