Nina Seničar instruktorka u Jelen kampu!

0
Jedna od naših najpoznatijih manekenki, Nina Seničar naći će se u ulozi instruktorke u Jelen kampu koji će se održati od 21. do 24. avgusta u prelepom i za sada tajanstvenom ambijentu nadomak Beograda.

Trećeg dana kampa, zajedno sa 30 odabranih kampera, Nina Seničar učestvovaće u brojnim zanimljivim sportskim aktivnostima kao što su slobodno penjanje, paintball i streličarstvo, a pridružiće im se i u sjajnom večernjem provodu, nadmetanju u karaokama.

- Ovog leta spremam se za nove projekte na italijanskoj televiziji, snimam reklame i editorijale i tražila sam savršeno mesto da se opustim, zabavim i napunim baterije. Prava destinacija je Jelen kamp - spoj sporta, avanture i najboljeg provoda. Jelen kamp se naprosto ne propušta i srećna sam što ću baš ja na prvom kampu biti u prilici da učestvujem u surovo dobroj zabavi. Spremna sam za sportske izazove i najluđe žurke i jedva čekam da druženje počne - najavila je Nina Seničar pred dolazak u Jelen kamp.

Otvaranju prvog kampa za fanove u Srbiji prisustvovaće brojne poznate ličnosti među kojima će se naći Marija Kilibarda, Aleksandra Perović, Katarina Vučetić, Andrej Maričić, Filip Filipović i Nikola Rađen. Oni će se oprobati u savladavanju prepreka u Avantura Parku koji kampere očekuje već prvog dana.

 

makonda-tracker