dosta mu je!

„LJUDI KAŽU DA SI IZABRAO POGREŠNU PARTNERKU“: Luka Jović uputio DIREKTNU poruku kojom je SVIM KRITIZERIMA zapušio usta

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

sale

15-05-2020 13:53h
E, mali moj, ispao si glup i naivan za sve pare.

Raaza

15-05-2020 19:07h
@sale
On nesrecnik u ovom bolesnom stanju,misli da ce biti vecno mlad.Naucno dokazano,da je Zaljubljenost Bolesno stanje koje moze da ugrazi psihicko i fizicko zdravlje.Zato trk do Psihologa i Psihijatra i spasavaj zdravlje dok nije kasno.

Suzy

15-05-2020 14:28h
On je klinac ne zna ni sta ga je snaslo a vec je kasno.Ona ga navatala na dete a njemu nije to trebalo kad vec tako mlad ima jedno.A od karijere tek nema nista da bude.

национале

15-05-2020 15:18h
Хахаха критичарима запушио уста,пре ће бити да су многи запушили Софији?!

divlje.807

15-05-2020 15:38h
moze li se Sofija sjetiti kad je nosila posljednju modnu reviju ?? kazu Kebin sin fudbalski menadzer !!! Zivojinovic Prijovic nekakav Americki menadzer !! ljubi ga majka (Cecin Veljko ) navodno zavrsio faks , pravi djecu,a teze od kasike digao nije, a mama sve placa !!!

Banja Luka

25-05-2020 10:43h
@divlje.807
Hahaha, sve, sve, samo ovo sa Veljkovim faksom, to mi je ipak najveći hit! Apeiron i Prometej, to su ti banjalučki Megtrendovi. Vjeruj mi, Veljko fakulteta vidjeo nije, sve je riješeno između mame Cece i Velikog Baje.

anna

15-05-2020 21:32h
E Jovicu, vidi se da nemas ni kucnog odgoja ni skolskog obrazovanja!

spoca

17-05-2020 10:00h
dete što se ti pravdaš nama,mi znamo po tvojim postupcima da si blesav što ovaj tvoj pad i potvrdjuje.ja želim da ti to bude poslednji pad u životu ali plašim se da nije.

Gazda Rajko

19-05-2020 15:06h
Mislim da je ovo najgluplji par srpske javnosti ikada.
Mitar Mirić, pokojni Ekrem, Era, Đogani i slični su nedorasli za najboljeg strelca u istiriji Reala Jovića i udavaču sa oglasa Top fudbala Sofiju.
Igrajte fudbal, rađajte decu, ali ne pričajte ništa, nikada više, jer taman kada pomislim da ne moše gore, a ono nova odvala. PSSST .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: