nije isključeno da nastavi školovanje

„ŽIVOT ME JE NATERAO DA PRERANO ODRASTEM“: Mili priznaje da nije završio ni srednju školu, ali savetuje – OBRAZUJTE SE

1


Reper Marko MIlivojev Mili nikada nije krio da je imao težak život, i to kao veoma mlad, zbog čega je propustio neke stvari koje veoma ceni

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Popularni Mili, koji pored muzičke karijere može da se pohvali i uspehom kao glumac, s obzirom na to da je bio jedan od najzapaženijih u seriji „Grupa“ , ima iza sebe burnu prošlost.


Kako je i sam pričao, imao je probleme sa zakonom, a osvojio je i mnoga ženska srca. Sada je, međutim, otkrio nešto što ranije nismo znali – Mili nije završio srednju školu.

 


Završio sam životnu školu ili, kako bi neki rekli, uličnu školu, za koju smatram da je daleko važnija od bilo koje srednje škole ili fakulteta. Iako nisam bio loš đak, škola me nikada nije zanimala. Uostalom, kada je trebalo da idem u srednju školu, morao sam da počnem da izdržavam sam sebe, tako da me je život naterao da prerano odrastem i zanemarim svoje obrazovanje – iskren je Mili za Blic Super TV.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I L I ® (@miliofficialbebooo) on


Ipak, reper ističe da to ne znači da ne drži do obrazovanja. Naprotiv, budućnost mu možda nosi baš edukaciju, a svojim mladim obožavaocima preporučuje da je obrazovanje veoma važno i da je to nešto što ne smeju da zapostave.


Nije isključeno da ću u budućnosti nastaviti sa svojim obrazovanjem i upisati privatnu akademiju glume. Obrazovanje je važno i svaki pita kada mi se ukaže prilika savetujem mlade da se školuju – zaključio je.

 

 

makonda-tracker