Poznati uživali u koncertu Simple Minds

0
Brojne poznate ličnosti iz javnog i društvenog života, uz hiljade posetilaca, sinoć su bile deo sjajne atmosfere na koncertu legendarnih Simple Mindsa

Vreme do početka koncerta lepši deo VIP ekipe, u sastavu Marija Kilibarda, Danijela Jankov i Bojana Kesić,  iskoristio je  da odmeri snage u virtuelnoj rafting vožnji u VIP loži Jelen Fresh-a.

- Očekujem dobar provod, jer je super društvo! Popićemo po koje pivo, zato smo i došli, a uz Jelen Fresh i odličnu muziku, provod je zagarantovan - otkrila je Bojana Kesić, a i njena koleginica Danijela Jankov uživa u programu ovogodišnjeg festivala.

- Svake godine planiram da dođem na Beer fest i evo sada sam došla zbog koncerta Simple Minds – priča šarmantna dama.

Kao istinski ljubitelj Beer Festa i dobrog druženja, Marija Kilibarda je tradicionalno jedan od posetilaca velike smotre piva i dobre muzike.

- Uvek se dobro provedem na Beer Fest-u, pogotovo na Jelen štandu. Popili smo po jednu kriglu i super se zabavljamo, a virtuelni rafting je odličan. Najčešće sam gost Apatinske pivare, jer se tu osećam kao kod kuće, a večeras imam i razlog više, jer čekam moju omiljenu pesmu Hypnotised, koju nisam čula na koncertu Simple Minds u Areni – govori Marija, a za to vreme muški deo VIP ekipe, Stevan Filipović, Lav Bratuš, bubnjar grupe Darkwood Dub, Lee Man i članovi bendova Sinestezija uživao je u osvežavajućem ukusu Jelen Fresh-a. 

makonda-tracker