Radionica Ljubav među životinjama u Zoološkom vrtu

0
U susret filmu Čuvar zoološkog vrta, u kojem glavne uloge igraju Kevin Džejms, Rozario Doson, Šer, Adam Sendler i Silvester Stalone, distributerska kuća Tuck i Beogradski Zoološki Vrt organizuju druženje u subotu 20. avgusta

U subotu 20. avgusta, od 10 do 14 časova u malom amfiteatru Zoološkog vrta, kod kaveza sa majmunima i belim lavovima, svi posetioci imaće priliku da učestvuju u likovnoj radionici na temu Ljubav među životinjama.

Autori najboljih radova dobiće karte za film Čuvar zoološkog vrta, dvd izdanja i postere filma.

Premijera filma Čuvar zoološkog vrta zakazana je za sredu 24. avgust u GrebGreb Letnjem Bioskopu na Adi, a na redovnom repertoaru obo ostvarenje će se naći od četvrtka, 25.avgusta.

Životinje u zoološkom vrtu Frenflin jako vole svog čuvara Grifina. On se inače mnogo prijatnije oseća u društvu lavova nego devojaka. Zato shvata da, kako bi bio u stanju da osvoji devojku, mora da napusti zoološki vrt i nađe bolji posao. Životinje u panici odlučuju da prekrše pravilo i otkriju najveću tajnu: da umeju da pričaju pred ljudima! Kako bi sprečili Grifina da ih napusti, odlučuju da ga nauče trikovima udvaranja, u životinjskom stilu.

Glavne uloge u ovom filmu igraju Kevin Džejms, Rozario Doson, Šer, Adam Sendler i Silvester Stalone.

makonda-tracker