Keti Peri: Rekorderka američke liste singlova

0
Do sada je samo kralj popa Majkl Džekson imao pet pesama sa jednog albuma koje su završile na prvom mestu američke liste singlova, a Keti Peri je ovih dana izjednačila taj rekord

Numera Last Friday Night (T.G.I.F.) peti je singl pevačice Keti Peri sa njenog albuma Teenage Dream koji je dostigao sam vrh prestižne američke muzičke liste najslušanijih pesama.

Trenutno je Perijeva jedini živi ženski izvođač kojoj je uspelo da da plasira pet singlova sa istog albuma na prvo mesto liste. Tu su se do sada našle pesme California Gurls, Teenage Dream, Firework, E.T. i konačno Last Friday Night (T.G.I.F.). Ovo je takođe i prvi album u prethodnih devetnaest godina sa kojeg je skinuto pet songova koji su završili na prvom mestu američke liste singlova.

Kada se pevačica probudila u četvrtak i saznala da je njen novi rekord sada i ozvaničen, odmah je podelila svoje impresije sa Twitter pratiocima.

- Sjajan način da se započne dan. Strašno sam ponosna što je Last Friday Night završio na prvom mestu. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez vas. Mnogo vam dugujem – poručila je Keti.

Inače, ova dvadesetšestogodišnjakinja ima i najviše nominacija za MTV Video Music Awards koje će pobednicima biti dodeljenje 28. avgusta.

 

makonda-tracker