ŠOK!

POLICIJA UDALJILA SANDRU OBRADOVIĆ: Manekenka ima ZABRANU PRILASKA bivšem dečku, socijalna služba dete dodelilo OCU!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Mira

13-05-2020 22:22h
A slepe su za skromne i radisne muskarce.Eto im ga "mocni". A ipak mi zao nje kad je vidim u modricama i zelim joj mir i pravdu.

Jbg

13-05-2020 23:43h
Nasilnik je sns

A gde su modrice na ovim slikama

14-05-2020 02:32h
A gde su modrice na ovim slikama ? Cini mi se da je bez sminke na slikama ili gresim mozda ?

i Očevi u Srbiji su roditelji

14-05-2020 03:15h
Misli ako je žena da može da radi šta hoće,laže,maže..prošlo je to, istina izlazi polako na videlo, strašna je diskriminacija prema očevima u Srbiji posledica propagande i zatucanih kulturoloških modela da su samo majke roditelji.

Polako ćemo zakon u Srbiji vratiti na jednakost, Vreme je!

Bas

14-05-2020 07:33h
Manekenka? Zna li neko kad je zadnji put radila reviju ili reklamu? Alkohol cini cuda.

majka

14-05-2020 09:17h
vratite bebu na grudi majke
ona je jos ranjiva posle porodaja
znaju osecaj one koje su rodile
nemam nista protiv i onih koje nisu,
a posebno protiv muskog dobrog lafa
ako je i pijana nek resava putem organa
a ne mlavi je ko boksersku vrecu

Lenka

14-05-2020 11:03h
Ona jadnica treba da bude za nauk svim mladim devojkama. Vukla se i imala afere sa mnogima, kao sa Micom Mega-dedom, sa onim Cazimom Osmanijem ... Od razocarenja sto nije uhvatila milionera se odala alkoholu, a sa kriminalcem dobila dete ....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: