MLADA I USPEŠNA

"DELA GOVORE VIŠE OD REČI": Ćerka glumice Vesne Čipčić krenule je njenim stopama, a ovako se bori sa predrasudama!

1

Lepu Anju Alač gledamo u popularnim serijama

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumica Anja Alač progovorila je o tome da li bi mogla da trpi ljubomorne scene partnera kao njen lik u seriji gde igra.

 

"Mislim da kada ne sumnjamo u svoju ljubav prema partneru, tada ne sumnjamo ni u njegovu naklonost prema nama. Ljubomora je alarm da u našim osećanjima postoji dilema, a ne da je partner neadekvatan i onda iz nemogućnosti da budemo prema sebi iskreni, ljubomorom opteretimo partnera", kazala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

 

Anja ne krije da su je kao ćerku poznatih roditelja, glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, odmalena pratile predrasude, ali da je naučila kako da se s njima izbori.

 

"Predrasude stoje iza svakog ko se bavi nečim uspešno. Nažalost, prestali smo da slavimo tuđe odluke, već ih samo kvalifikujemo stavljajući se u ulogu sudije. Dela govore više od reči", iskrena je mlada glumica, kojoj neretko komplimente na račun prirodne lepote upućuju koleginice poput Nataše Ninković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Anja Alač (@anja_alac) on

"Lepota je pitanje unutrašnjeg stanja, pre svega, a dar prirode je bonus. Ne mislim da je fizička lepota bitna bez sadržaja i intelekta", kaže Anja.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker