Džastin Biber dobio ulicu na jedan dan

0
Tinejdž superstar Džastin Biber dobio je čast da se po njemu zove glavna ulica jednog gradića u Teksasu

Na takmičenju pod nazivom Postani gradonačelnik na jedan dan, održanom u teksaškom gradu Forni, pobedila je jedanaestogodišnja Karolina Gonzales. Prvi akt koji je ova devojčica donela za vreme svog mandata bila je promena naziva glavne ulice Fornija u Put Džastina Bibera.

- Ja zaista volim Džastina Bibera. Obožavam ga i sviđa mi se njegova muzika. U jednom trenutku mi je palo na pamet A što se glavna ulica mog rodnog mesta ne bi zvala po mom omiljenom pevaču – objasnila je svoju odluku Karolina.

Čim se regularni gradonačelnik Daren Rozel vratio na dužnost, centralna ulica ponovo je vratila ime na staro i sada se ponovo zove Glavni put.

- Ako Džastin Biber čuje za ovo i odluči da dođe u Forni, trebalo bi da zna da će uvek biti dobrodošao – rekao je Rozel.

Međutim, iako je bilo planirano da privremeno obeležje naziva ulice stoji kao svojevrsni artefakt barem još nekoliko dana, na razočaranje mnogih tinejdžera Fornija koji su ovom akcijom pokazali značajan interes za politički angažman u svom gradu, neko je tokom noći ukrao i odneo znak.

makonda-tracker