Rozi Hantington Vajtli: Moje usne vode život za sebe

0
Sve popularnija dvadesetčetvorogodišnjakinja Rozi Hantington Vajtli pozirala jer za naslovnicu australijskog izdanja magazina Maxim gde je govorila o svojim napućenim usnama za kojima lude muškarci širom planete
foto: maxim.com.au
foto: maxim.com.au

Pored svog lepo izvajanog tela, britanska manekenka i glumica Rozi Hantington Vajtli proslavila se kao jedan od Victoria’s Secret anđela i zbog toga što njeno lice uvek ostavlja utisak pomalo nadurene devojčice.

- Moje usne žive neki svoj život. Stalno me uvaljuju u nevolju. Da li ste čuli za one prstenove koji navodno mogu da pokažu nečije raspoloženje? E, pa moje usne su baš takve. Postanu baš jarko crvene kada sam ljuta ili osećam strast, a kada sam umorna ili tužna, one potpuno ublede. Ostali delovi mog tela zahtevaju stalnu brigu i jedino na svojim usnama ne moram ništa da radim – ispričala je lepotica.

Devojka koja je svojom ulogom u naučno-fantastičnom akcionom ostvarenju Transformers: Dark of the Moon pokazala da poseduje talenat i za glumu otkrila je da veoma voli tradicionalnu kuhinju i ne uspeva da shvati zašto ostatak sveta smatra da je engleska hrana neukusna.

- Osećam se veoma čudno kada mi ljudi kažu da je engleska kuhinja užasna. Meni su ta jela neverovatno ukusna. Doduše, iako ranije nisam razmišljala o tome, pre neki dan mi je palo na pamet da možda ipak jeste čudno za doručak stavljati pasulj na tost. Ja sam odrastala na farmi gde smo imali piliće, krave i konje. Tako smo se i hranili – objasnila je je Rozi koja je već neko vreme u romantičnoj vezi sa akcionim glumcem Džejsonom Stetamom.

makonda-tracker