Danijel Redklif u vezi s misterioznom damom

0
Zvezda serijala Hari Poter, Danijel Redklif prošetao se ulicama Njujorka držeći se za ruke sa javnosti potpuno nepoznatom mladom devojkom

Nakon što je čitavu deceniju bio posvećen ulozi mladog čarobnjaka Harija Potera, dvadesetdvogodišnji Danijel Redklif konačno je dobio priliku da se oproba kao glavni glumac i u nekom drugom ostvarenju. U pitanju je nadnaravni triler Žena u crnom, rađen prema romanu spisateljice Suzan Hil, a ovaj film bi u bioskopima trebalo da se pojavi od februara 2012. godine.

Slavni Britanac nikada nije voleo previše da govori o svom privatnom životu, ali iako nije želeo da otkrije ime svoje izabranice, nedavno je priznao da je srećno zaljubljen.

- Trenutno imam devojku u koju sam veoma zaljubljen, a nadalje ćemo već videti u kako će situacija da se razvija – šturo je prokomentarisao Danijel koga su ovih dana paparaci uhvatili kako se isprepletanih prstiju šeta sa izvesnom simpatičnom brinetom.

Magazin Daily Mail tvrdi da je u pitanju dvadesetdvogodišnja slikarka Rozen Koker sa kojom se Redklif upoznao na snimanju filma Hari Poter i Relikvije smrti gde je ova devojka radila kao asistent produkcije, a navodno se viđaju već duže od godinu dana.

makonda-tracker