Dejvid Bekam: Uživam da hranim Harper na bočicu

0
Nakon pet nedelja nestrpljivog iščekivanja, slavni fudbaler Dejvid Bekam konačno je dobio priliku da se sa svojom ćerkom Harper poveže na jednom potpuno novom nivou
foto: Bang, Twitter
foto: Bang, Twitter

Prvih pet nedelja otkako je dugo željena ćerka Harper Seven stigla na svet, Viktorija Bekam je bila zadužena za redovno dojenje svoje mezimice. Međutim, ponosni tata Dejvid sada je i sam preuzeo važnu ulogu hranjenja malene Harper.

- Veoma je važno to što Viktorija i Harper dojenjem jačaju odnos između majke i ćerke. To je jedna neverovatna stvar. Sada je Viktorija počela da se izmuzava i skladišti mleko u bočice, pa sam tako i ja dobio priliku da se sa našom devojčicom zbližavam na taj način. Moram priznati da je to jedan predivan osećaj – ispričao je Dejvid za magazin People.

Sa jednakim oduševljenjem o svojoj prvoj sestri brinu i njena braća, dvanaestogodišnji Bruklin Džozef, osmogodišnji Romeo Džejms i šestogodišnji Kruz Dejvid.

- Viktorija i ja gledamo da vaspitavamo decu na isti način kako su naši roditelji podizali nas. Oboje smatramo da je porodica najvažnija stvar i temelj za sve ostalo. Ma šta da se dešava oko nas, kakva god da je situacija, mi nastupamo kao porodica i zajednički se suočavamo sa svim problemima – otkrio je sportista.

Kao svojevrsnu potvrdu svojoj posvećenosti očinskim dužnostima, Dejvid je ovih dana na svoje atletski razvijeno telo dodao još jednu tetovažu.

- S obzirom na to da je u pitanju ime moje ćerke, naravno da je u pitanju veoma posebna tetovaža. Svoj prvi tatu sam stavio kada se rodio Bruklin. Na sebi nosim ispisana imena svih svojih sinova. Tu je i ime moje supruge, ali i njen lik – pohvalio se Bekam u kojoj meri je ponosan što je pravi porodični čovek.

makonda-tracker