niko ne zna šta je istina

ŠTA JE PRAVA ISTINA? Sandra Obradović optužila partnera za nasilje, sad su isplivali NOVI ŠOKANTNI detalji i FOTOGRAFIJE

1

Javnost u Srbiji ostala je u šoku juče pošto su se u medijima pojavili Sandrini navodi da je pretrpela "ozbiljno nasilje"

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sandra Obradović u javnosti ispričala da ju je partner V. B. pretukao, rekavši da se sa "prestrašnim povredama" nalazi u Urgentnom centru, a policija je, navodno, kako prenose mediji, protiv nje podnela prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

 

"Sandra i V. B. su se juče sastali na ručku, gde su konzumirali alkohol. Nakon toga su se vratili u stan gde je izbila svađa između njih dvoje. V. B. je pozvao policiju zbog ponašanja koje je V. B. ocenio kao preterano. Po dolasku na licu mesta, Sandra je podvrgnuta alko-testiranju i izmereno je da u krvi ima dva promila", kaže, navodno, izvor upućen u istragu.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Protiv Sandre Obradović navodno je podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, za čije kršenje je predviđena novčana kazna u iznosu od 5.000 do 20.000 dinara. Pored toga, navodno nije isključeno da će i protiv V. B. biti podneta krivična prijava.

 

 

Javnost u Srbiji ostala je u šoku juče pošto su se u medijima pojavili Sandrini navodi da joj je suprug "razvalio" nos i oduzeo dete. Kako je ispričala, zbog "prestrašnih povreda" završila je u Urgentnom centru.

 

"Istina je da sam danas pretrpela ozbiljno nasilje i trenutno se nalazim u Urgentnom centru. Pored nasilja, V.B. mi je nasilno oduzeo dete... Ovo nije prvi put da doživljavam nasilje o kojem sam javno ćutala mesecima, ali sam ga svaki put prijavljivala policiji... Molim vas da imate razumevanja i strpljenja za mene dok se oporavim i dok mi bude ukazana zdravstvena pomoć, nakon čega ću izaći sa kompletnom istinom i ozbiljnim dokazima u javnost! Ovo sve što se trenutno plasira je čista nameštaljka i režija dotičnog", napisala je Sandra u Instagram priči, pa se potpisala punim imenom i prezimenom.

 

 

makonda-tracker