Bojana Barović i Nikola Rokvić: Naša najlepša godina ljubavi

2
Pevač Nikola Rokvić potrudio se da svojoj izabranici Bojani Barović priredi romantično iznenađenje povodom prve godišnjice njihove romanse 9. avgusta koju su proslavili na romantičnom putovanju
foto: Miloš Nadaždin, Ivan Dobričić
foto: Miloš Nadaždin, Ivan Dobričić

Manekenka Bojana Barović (28) i folk pevač Nikola Rokvić (26) u utorak 9. avgusta proslavili su godišnjicu veze koju su otpočeli na Filipinima prošle godine. Strast među bivšim učesnicima rijaliti šou-programa Survivor planula je odmah po dolasku na ostrvo gde je šou sniman, i ubrzo je prerasla u nesebičnu ljubav spremnu na mnoge žrtve. Jedan od glavnih problema koju partneri uspešno podnose jeste daljina, koja za sada ne utiče na njihov harmonični odnos, budući da Bojana zbog poslovnih obaveza često boravi u Americi. Samo nekoliko dana pre obeležavanja godišnjice Bojana je doputovala iz Njujorka, a dirljivi susret na aerodromu Nikola Tesla, koji je označio kraj njihove razdvojenosti, zabeležio je i fotograf Storyja.

- U dva kofera nosim poklone za Nikolu. Šalu na stranu, imam mnogo darova za njega, ali ne znam kakvo iznenađenje on meni sprema za godišnjicu. Nije mi uspelo da saznam šta je smislio - kaže Bojana, a njen voljeni otkriva kako će je voditi na putovanje.

- Otići ćemo na odmor negde van balkanskih prostora. Vrlo je moguće da će to biti ambijent koji podseća na onaj gde je sniman Survivor koji nas je i spojio - ističe Nikola i dalje strasno zaljubljen u svoju izabranicu.

- Ovo je zaista bila najlepša godina u mom životu, pre svega zbog veze sa Bojanom. U potpunosti sam se prepustio emocijama i mada nisam previše očekivao, dogodilo mi se ogromno emotivno zadovoljstvo - objašnjava pevač koji baš kao ni njegova draga  još ne razmišlja o veridbi i braku.

- Ugasio sam svoj profil na društvenoj mreži Facebook, tako da informacija o našoj veridbi nije istinita i plasirali su je meni nepoznati ljudi na lažnim internet stranicama. Za sada nema ništa od veridbe i svadbe. Još je rano da se to desi, a i ako se dogodi,  uveren sam da će sve biti spontano. Odnedavno živimo zajedno u Beogradu, a svako kraće razdvajanje, kad ona ode u Ameriku, meni izgleda kao večnost. Međutim, za sada se ta razdvojenost ne odražava na naš odnos - kaže Nikola koji je protekle nedelje umalo postao žrtva bombaškog napada u gradu Posušje, kada je MUP zapadnohercegovačkog kantona pronašao eksplozivnu napravu u ugostiteljskom objektu Elephant bar gde je Rokvić nastupao.

- Ne mogu da kažem da se nisam uplašio za svoju bezbednost. Isprva sam mislio da je to akt konkurencije, ali se ispostavilo da je reč o direktnom napadu na nas srpske izvođače. Gde god sam pevao, publika me je odlično prihvatala jer se ja nikada ne vraćam na negativne događaje iz prošlosti i samo širim ljubav – objašnjava Nikola.

Nikola Rumenić

makonda-tracker