otvoreno

O NJENOM ODNOSU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ MNOGO SE SPEKULISALO: Džejla otkrila ISTINU, pa priznala kakvu PORUKU je dobila

0

O Džejlinom odnosu sa pevačicom Marijom Šerifović dosta se spekulisalo, a mnoge je zanimalo da li su se čule povodom Džejline nedavne proslave punoletstva

foto: Instagram
foto: Instagram

Džejla Ramović pre nekoliko dana u porodičnom okruženju i kućnoj izolaciji proslavila je punoletstvo, a kako kaže, otkako je napunila 18 nije se mnogo toga promenilo.

 

- Ništa se posebno nije promenilo. Možda bih više osetila u drugačijoj situaciji, a ovako sa 17 godina u kući, sutradan sa 18 ponovo u kući. Kada se kaže 'imam 18 godina', zvuči vau, ali zapravo sve je u suštini isto. Krenula sam na časove vožnje, to je novina - otkrila je ona.

 

Na pitanje da li joj znači to što sada može da uđe u svaki klub i što će moći da kupuje alkohol, ona kaže:

 

- Ja sam se često šalila: 'Ne mogu da uđem u klub, ali mogu da pevam', tako da tu neće biti neke promene. Alkohol neću kupovati, jer ga ne pijem - istakla je Džejla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

O njenom odnosu sa nekadašnjom mentorkom u Zvezdama Granda Marijom Šerifovićmnogo se spekulisalo, pogotovo otkada je Marija otpratila Džejlu sa Instagrama. Kako je tada navela, Marija je to učinila jer je želela da se posveti novim kandidatima, a Džejla je nakon toga otkrila nove detalje - da njihov odnos nije narušen, te da sa Šerifovićevom i dalje sarađuje, a sada je mnoge zanimalo da li je od nje dobila rođendansku čestitku.

 

- Čestitala mi je, naravno. Poželela mi je zdravlje i sreću, to je najvažnije. Mnogo mi je poruka stiglo za rođendan, potrudila sam se svima da odgovorim. Srećna sam i ponosna što se toliko ljudi javilo i poklonilo pažnju mom rođendanu - rekla je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

Ramovićeva inače nestrpljivo čeka da izađe iz karantina kako bi se vratia u regularne životne tokove, a samim tim nastavila da gradi pevačku karijeru.

 

- Jedva čekam da snimim neke super emisije i da nastavim potragu za novom pesmom - zaključila je ona.


 

 

makonda-tracker