POTPUNO NOVI IZGLED

DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Lena Kovačević napravila VELIKU PROMENU, hrabar potez pevačice izazvao LAVINU KOMENTARA

3

Na lepotu Lene Kovačević malo ko može da ostane ravnodušan, a iako nismo navikli na drastične promene kada je u pitanju njen izgled, pevačica je ovog puta rešila da napravi izuzetak

foto: Andreja Damjanović
foto: Andreja Damjanović

Šarmantna pevačica Lena Kovačević odmah po ukidanju vandrednih mera i ukidanju policiskog časa odlučila je za sebe uradi nešto novo i drugačije.

Naime, Lena je odlučila da napravi drastičnu promenu kada je njena frizura u pitanju, pa je sa fanovima podelila fotografiju na kojoj pokazuje svoju "novu", kratku kosu.

 

Iako ovaj potez mnoge dame smatraju izuzetno hrabrim, budući da je nije nimalo lako odlučiti se na ovako veliku promenu, kada je Lena u pitanju jasno je da je napravila nepogrešivu odluku budući da komplimenti na račun njenog izgleda i lepote ne prestaju da pristižu.

 

Nastavak i fotografija na sledećoj strani...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on

- Lepoj ženi, ljupkoj i nežnoj kao što si ti, sve stoji! A na sve to veliki umetnik - napisala je pevačica Mina Kostić ispod Lenine fotografije, dok su se sa njenim rečima složili brojni Lenini fanovi:

 

- Lutka! Lepotice, preslatka si! Kratko ti stoji super - samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca popularne pevačice.

 

 

makonda-tracker