Kim Kardašijan: Sve je spremno za veliki dan

0
Slavna starleta Kim Kardašijan koja će se u subotu svom vereniku, NBA igraču Krisu Hemfrizu obećati na večnu vernost, potrudila se da sve bude na svom mestu za najglamuroznije venčanje veka

Dok otkucavaju sati do najvažnijeg trenutka u njenom životu, porodica rijaliti zvezde Kim Kardašijan ne krije svoju nervozu.

- Svi jedva čekamo taj predivni momenat kada bude izgovorila sudbonosno da koje predstavlja kulminaciju celokupnog našeg napornog truda i njene ogromne ljubavi – ispričala je Kimina majka Kris Džener.

Buduća mlada provela je sate i sate na telefonu sa svojom planerkom venčanja Šeron Saks, kako joj ne bi promakao ni najsitniji detalj organizovanja ceremonije koja će se održati u Montesitu u Kaliforniji,

- Sve je spremno za kraljevsko venčanje decenije. Videćete već. Kim će postaviti standarde svim budućim nevestama – poručuje Šeron.

Međutim, dok kao podmazane teku poslednje pripreme u vezi sa cvetnim aranžmanima i torbicama koje će biti podeljene gostima kao uspomena, a mnogo pažnje je usmereno i na to da sve bude u redu sa izuzetnom venčanicom koju je dizajnirala Vera Vang, atraktivna brineta ipak nije bez briga.

- Ono oko čega Kim posebno brine jeste kako će ispasti razmena njihovih bračnih zaveta. Sama ih je sročila u nadi da će ispasti baš kako bi trebalo. Druga stvar je to što još uvek nije sigurna uz koju će pesmu Kris i onda odigrati svoj prvi bračni ples – ispričala je Kimina prijateljica.

makonda-tracker