Bijonse: Sada sam odrasla žena

0
R’n’b diva Bijonse Nouls koja će četvrtog septembra napuniti trideset godina osvanula je na naslovnici novog broja magazina InStyle gde je pričala o svom najnovijem albumu 4, ali i planovima u vezi sa proširenjem porodice

Atraktivna pevačica Bijonse ovih dana aktivno radi na promociji albuma pod nazivom 4, a u septembru će lansirati novi parfem sa svojim potpisom Pulse. Međutim, ova uskoro tridesetogodišnja dama ne skriva da osim o novim uspesima u karijeri sve češće razmišlja o tome da je vreme i da se oproba u ulozi roditelja.

- Ja sam sada odrasla žena. Dala sam sve od sebe i sada slobodno sebi mogu da dozvolim da prebacim fokus na svoj brak. Mogu da donesem odluku da hoću da imam decu. Imam priliku da postanem baš onakva majka kakva bih želela da budem i u potpunosti se posvetim svojoj deci – ispričala je pevačica.

S obzirom na to da je od detinjstva neprekidno radila i oprobavala se u najrazličitijim sferama šou biznisa, Bijonse je tokom prošle godine osetila snažnu potrebu da se na neko vreme povuče iz javnosti kako bi se odmorila od svega.

- Jedno vreme mi je bilo baš teško. Morala sam da odbijem divne ponude, ali to sam uradila kako ne bih poludela, ali i zbog života uopšte, mojih prijatelja, mog nećaka, mog supruga, moje sestre... Zaslužila sam da sebi dam određeni period da se fokusiram na stvari koje nemaju nikakve veze sa nastupima, snimanjem filmova i ploča – otvoreno je priznala da joj baš i nije bilo lako da se nosi sa sopstvenim radoholizmom kojem je oduvek bila sklona.

Uprkos tome što je bogata i slavna, ova multitalentovana dama ne krije da se u njoj krije obična devojka koja s vremena na vreme voli u udobnosti svog doma da pogleda i poneki rijaliti šou na televiziji.

- Moram priznati da sam navučena na MTV-jev Jersey Shore. Obožavam da idem u bioskop, ali i da gledam predstave na Brodveju. Prva stvar koju uradim čim uđem je u kuću je da se otarasim visokih potpetica – rekla je Bijonse.

Inače, prema glasanju čitalaca italijanskog izdanja magazina Vogue, Bijonse i njen suprug Džej Zi proglašeni su za aristokratski Ikonički pop par savremenog doba.

makonda-tracker