Radno leto za Bajagu i Instruktore

0
Popularni rok sastav Bajaga i Instruktori u narednom periodu očekuju mnogobrojni nastupi, među kojima i koncerti na festivalima Rock Village u Banatskom Sokolcu, Zlatiborskom letu i Danima piva u Zrenjaninu
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Bend Momčila Bajagića nastupiće 19. avgusta u 22:30 časova kao nosilac programa prve od dve večeri  tradicionalnog festivala Rock Village u Banatskom Sokolcu, poznatom po spomeniku rege muzičaru Bobu Marliju podignutom pre par godina.
 
Sledeća stanica 22. avgusta je Zlatibor, gde će na Letnjoj pozornici na Kraljevom trgu u 21čas poznati Beograđani održati koncert u okviru kulturno-zabavne-turističke manifestacije Zlatiborsko leto.
 
Na tradicionalnoj svetkovini Dani piva koja svako leto okupljana desetine hiljada posetilaca u Zrenjaninu, Bajaga i Instruktori nastupaju kao nosioci programa na glavnoj bini na Žitnom trgu u petak 26. avgusta posle 22:30 sati.
 
Bajaga i Instruktori 1. septembra idu u Požarevac gde će na gradskom trgu nastupiti od 21 čas u okviru pratećih manifestacija 48. Ljubičevskih konjičkih igara.

makonda-tracker