krši pravila

KAZNA ZBOG DVA SAOBRAĆAJNA PREKRŠAJA: Evo KOLIKO novca će Darko Lazić sada morati da plati

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

qwerty

29-04-2020 19:38h
Znao sam, negde sam ostavio post da ce biti parice i NO, NO... ZATVOR za tikvana, samo to moze ovakve debile da izleci kretenizma.

pera

29-04-2020 20:09h
U ćorku s njim!

mara

29-04-2020 20:21h
@pera
Pre će biti u ,,ludaru"!

. . .

29-04-2020 20:30h
Zašto ne ide u zatvor, plus novčana kazna? I koji mu to debili uporno pozajmljuju svoje automobile kad znaju da tip nema dozvolu? I njih treba kazniti, kao saučesnike. Ovaj kreten se neće smiriti dok ne pogine, samo da ne ubije još nekog usput.

Laki

29-04-2020 20:53h
ne dieajte coveka zna sa vozi i lepo peva Voli ga omladina Ako trebasutradan moze sa pevana neki miting i dovede dosta omladine Korisran zanarod da bude a ne samo ovako

Ljuba

29-04-2020 23:03h
@Laki
Uspešan, mlad, peva kako peva i ukusi po tom pitanju su različiti. Međutim, dečko je zbog svega navedenog postao alkoholičar i drogoš. Slupao se, jedva ostao živ, novine su o njemu pisale, pružali su mu podršku za ozdravljenje sa svih strana, stajali u redovima da mu daju krv. Kako bilo, rekao je da će se smiriti i baviti onim čime najbolje ume, okrenuti porodici i svemu lepom što život nudi, a to svakako nije ispunio. Vratio se starim navikama. Opet vožnja bez dozvole, opet divljanje, verovatno alkohol i droga sudeluju u tome. Nažalost, opet je onaj stari, pomoći njemu nema. Ako će negde da se skrši, sam je kriv, ali da ubije nekog nedužnog u toj svojoj bahatosti, nije poželjno. Njemu novčana kazna nije lek, za njega je dugogodišnji zatvor.

Točkonja

29-04-2020 22:27h
Javne ličnostima se oprašta 100.000 Din za dva prekršaja a baki što je za vreme policiskog časa išla na čas Engleskog 150.000 Din. Gde je tu pravna država.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: