POKAJALA SE

POTRESNA INDINA ISPOVEST NAKON OPERACIJE SMANJENJA ŽELUCA: To je bio HOROR, samo ja znam kroz šta sam PROŠLA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

niste normalni

26-04-2020 17:59h
a tek koliko ste glupi. pa poseces prst pa boli. a ici na operaciju dobrovoljno zaista je van svake pameti. ljudi izbegavaju intervencije, kad moraju da spasavaju zivot. a neke budale dobrovoljno idu pod noz. kao i one sa xxl, grudima. au ljudi, vas treba zaliti, jer ste uskraceni za dobar deo mozga !!!

mira

26-04-2020 22:12h
Onda i nije za žaljenje ! Mogla je sebe na zdrav način dovesti u red , a ne ovako . Ako se dobro sećam i fudbaler Maradona je smanjivao želudac , pa nije najbolje prošao . Meni je odvratna i pomisao na takvo nešto !

Lolo

27-04-2020 02:02h
Sace da njake o tome dok je ziva. Dajte ipak opet malo sta radi Djole David!

Mara

27-04-2020 12:57h
Sto ne kaze koliko je platila, ko joj je to sve skarabudzio i u kojoj privatnoj klinici, pre nego sto je u kriticnom stanju prebacena u Klinicki centar Srbije .
Bilo bi fer, da drugi dobro razmisle kad se odlucuju za tako nesto ...

Ceo zivot bere karton

27-04-2020 14:17h
Pomalo i peva..malo i Ibarska...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: