video

"JA SAM ODMAH POSLE NOVAKA ĐOKOVIĆA": Luna progovorila o svojoj popularnosti, pa se uporedila sa našim TENISEROM

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

bruka

24-04-2020 01:13h
tuzno ali istinito...zenski hashtag LUNA muski NOVAK ..to je nasa realnost...bruka

Pera Santorini

24-04-2020 09:02h
Ovo je skolski primer kako rijaliti ucini da niko postane kaobajagi neko. Tako i ova, ako ima sve najgore da se o njoj kaze, ta je.... ali je zato umislila da je "velika zvezda". Cega? Svih onih najgorih stvari koje normalan covek ne treba da poseduje. Sto pre joj neko objasni da budna sanja, to bolje po nju. Ova po meni nije zasluzila ni da prodaje burek u pekari. Izvinite prodavacice u pekari. Lazni sjaj, lazni talenat, lazni luksuz, lazni identitet..... ovo je put u propast

SvetlanaP

24-04-2020 09:03h
Ha, ha, ha, ha, ha..... jadna Ljulja.... u kojoj ona iskrivljenoj stvarnosti zivi.....!!!????

Bukvino mladunce

24-04-2020 09:04h
Jadna ona!

Turbo

24-04-2020 09:30h
@Bukvino mladunce
bulidza ponovo jase!

Popularnost

24-04-2020 10:03h
Ima raznih popularnosti... Djokovic je popularan, Marej je popularan, kraljicu Elizabetu svi znaju. A ni Hitlera necemo zaboraviti. Sadama Huseina su svi znali. Ona korejska spodoba sto krese device i ubija clanove najuze familije je isto vrlo popularan.
Popularnost sama po sebi ne znaci pozitivnu stvar, zavisi ZBOG CEGA si popularan.
Kada je zensko celjade popularno zbog histerije, seksa pred kamerama, otimanja tudjih muzeva, hmmmm... Kako ce da tresne ko slina o kalrdmu kad dodje k sebi...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: