Adriana Čortan: Nisam kriva za tuđi razvod

0
Voditeljka Adriana Čortan ne krije svoj bes jer je optužena kao glavni krivac za razvod braka bivše modelsice Ivane Stamenković Sindi i biznismena Nikole Pavlovića
foto: Luka Šarac, Vladimir Šporčić
foto: Luka Šarac, Vladimir Šporčić

Nakon što je pre nekog vremena obelodanjena informacija da se nekadašnja članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi (32) razvodi posle skoro dve godine braka od supruga i biznismena Nikole Pavlovića (28), autorka i voditeljka emisije Otkopčano na TV Avala Adriana Čortan (30) našla se u nebranom grožđu. Naime, lepa brineta je u pojedinim medijima optužena kao krivac za krah njihovog braka tokom koga su dobili ćerkicu Petru (1,5), pošto je viđena u Pavlovićevom društvu, ali ona oštro demantuje da ih vezuje bilo šta drugo osim poznanstva.

- Optužena sam za razvod njihovog braka na osnovu toga što sam viđena u zajedničkom društvu sa Nikolom. Znamo se od ranije, mnogo pre nego što je cela ova priča dospela u javnost. Okriviti nekoga za krah nečijeg braka na osnovu toga što su viđeni u istom društvu je bezobrazluk i čista glupost. Kada bi se tako brakovi razvodili, verovatno ih ne bi ni bilo. Ali nemam nameru da se ikome pravdam s kim ću sedeti u društvu, izlaziti, piti piće ili kafu jer sam slobodna žena - započinje priču Adriana koja priznaje da su je veoma povredili negativni napisi u medijima zbog kojih je maltene razapeta na stub srama.

- Ivanu poznajem iz viđenja, nismo nikakve drugarice, ali smo čak nekoliko puta ranije sedele zajedno u istom društvu sa Nikolom. Sve te optužbe na moj račun apsurdne su. Sigurna sam da nisam razlog za razvod njihovog braka. Veoma je ružno što se na taj način pisalo o meni i vrlo sam povređena, pa zato ovako oštro osuđujem medije koji su moje ime stavili loš kontekst. Optužiti me za tuđi razvod zato što sam nekoliko puta bila u nečijem društvu zaista je ružno, ko god da je to smislio. Ne želim dalje da širim priču da li bih ikada mogla da dozvolim sebi da budem odgovorna za krah nečijeg braka. Ovo je sve što imam da kažem na tu temu – izričita je atraktivna voditeljka.

- Inače, smatram da za kraj braka ne može biti odgovorna treća osoba. Ljudi koji se razvode verovatno to rade zato što im nije dobro u braku, ne funkcionišu kako treba ili iz nekih sasvim drugih razloga koje znaju samo oni - smatra lepa brineta koja otkriva da trenutno nije u emotivnoj vezi, već se posle kraćeg odmora koji je krajem maja provela u Turskoj sprema da otputuje na novu destinaciju gde će napuniti baterije za predstojeću poslovnu sezonu.

- Trenutno nisam u vezi, uživam u svom poslu i spremam se za odlazak na letovanje gde ću uživati sve do polovine avgusta - završava Adriana.

Jelena Kulović

makonda-tracker