Miranda Viđak i Stefan Kapičić: Jedno drugom smo zakon

0
Modna dizajnerka Miranda Viđak otkriva kako ona i njen dečko, glumac Stefan Kapičić, provode letnje dane u Splitu i ističe da, uprkos tome što su se pre šest godina verili, još ne planiraju brak

Posle brojnih poslovnih izazova, modna dizajnerka Miranda Viđak (35) i njen izabranik, popularni glumac Stefan Kapičić (32) konačno su dali sebi malo oduška i odlučili da se odmore u njenom rodnom Splitu. Pored toga što joj je dragocen svaki trenutak proveden sa porodicom od koje je tokom godine najčešće razdvojena, Miranda je slobodne dane iskoristila da se opusti kraj svog voljenog, s kojim svaki dan provodi na plaži.

- Dobro jedemo, sunčamo se i kvalitetno provodimo vreme sa porodicom i prijateljima koje ne viđamo tokom cele godine – kaže Miranda koja je nedavno predstavila svoju novu kolekciju majica Moodytwin u beogradskom Supermarketu i otkriva kako su ona i Stefan pre nekoliko meseci podneli razdvojenost kada je Miranda zbog poslova boravila u Beogradu, a Stefan u Los Anđelesu, gde radi na veoma značajnom projektu o kome još ne sme da govori.

- Odvajanje tokom zabavljanja je, po mom mišljenju, preko potrebno za individualnost i identitet svakog čoveka. Ne možeš biti zadovoljan u vazi ako to nisi sa samim sobom. Za mene je suludo u finansijski nesigurnim vremenima u kojim živimo odbiti posao zbog razdvojenosti od nekoliko meseci. Sve je stvar dobre organizacije i uigranosti – iskrena je dizajnerka koja se potpuno posvetila promociji svojih novih majica.

-  Ovog leta neće biti odmora. Kolekcija je tek izašla u Srbiji, sada je prezentujem u Hrvatskoj i postavljam internet prodaju, a sve to moram i medijski da prezentujem, tako da mi ne ostaje mnogo vremena za odmor. Ali, to mi nimalo ne smeta, volim da budem aktivna i da ne sedim skrštenih ruku. Odmor je slađi kada si se prethodno naradio ili nešto ostvario. Uz to, nekolicina mojih prijatelja otvara ekskluzivni noćni klub na Hvaru pa ću im malo pomoći oko organizacije, tako da ću se tamo valjda usput malo odmoriti i osunčati – priča Miranda koja poslednjih dana najviše voli da leškari kraj svog dragog, s kojim se pre šest godina tokom leta i verila.

- Za nas je leto period kada možemo da nadoknadimo vreme koje ne provodimo sa porodicom tokom cele godine. Za nas dvoje je lako jer smo ionako stalno zajedno. Ne planiramo brak i po tom pitanju nismo promenili mišljenje. Zakon nije bitan samo dok smo mi jedno drugom zakon – iskrena je Miranda.

Atraktivna Jovana Balašević (30) rado je prihvatila da bude zaštitno lice brenda Moodytwin Mirande Viđak, a kroz zajednički rad kreatorka i glumica su se i zbližile. Iako se ranije nisu poznavale, Miranda i Jovana su posle nekoliko minuta razgovora našle zajednički jezik i na obostrano zadovoljstvo uradile odličan set promotivnih fotografija.

- Nezavisno od kolekcije, mislim da je Jovana neko ko bi napravio veliki bum u Holivudu. Dobro poznajem industriju i ljude koji odlučuju o tome i znam što se traži, a šta nikako ne prolazi. Jovana ima zapadnjačku energiju i u stanju je da odradi sve što posao zahteva. Ekstremno je fizički spremna i sposobna, opuštena je i sebe ne doživljava preozbiljno – kaže Miranda o Jovani.

Ksenija Konić

makonda-tracker