Adrijana Lima: Osećam se ženstveno i seksi

3
Atraktivna manekenka Adrijana Lima kratki predah od posla provela je na plažama Majamija sa svojom naslednicom, ali bez supruga, košarkaškog asa Marka Jarića
foto: JLP, Story press
foto: JLP, Story press

Jedna od najlepših svetskih manekenki Adrijana Lima (30) tokom protekle nedelje uživala je u dvodnevnom odmoru sa ćerkicom Valentinom (1,5) na plažama Majamija. Viktorijin anđeo i malena devojčica provodile su se na plaži South Beach, dok je Adrijanin suprug i otac njihove naslednice, slavni srpski košarkaš Marko Jarić (32), tih dana bio preokupiran pripremama za dolazak u Srbiju koji je najavio za ovo leto.

Kako Andrijana reklamira donji veš i kupaće kostime, često je na plaži svoju ćerkicu presvlačila i isprobavala joj različite modele, pa su zajedno uživale u malim modnim revijama. S obzirom na to da Adrijana trenutno učestvuje u kampanji Victoria's Secret u okviru koje putuje po Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi gde reklamira donji veš i upoznaje se sa fanovima, boravak na moru u Majamiju iskoristila je i da se potpuno posveti svojoj naslednici koju, kada je lepa manekenka na poslu, čuva njena majka Marija da Garsa. Iako je u poslu postigla brojne uspehe, slavna manekenka ističe da je ćerka nešto najlepše što joj se dogodilo u životu i da bez nje ne može da zamisli svoj život.

- Valentina je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Čak sam se i tokom trudnoće odlično osećala. Ti hormoni tokom blagoslovenog stanja na mene su veoma pozitivno uticali. Otkako sam se porodila osećam se lepšom, ženstvenijom i seksepilnijom. Mislim da su mi kosa, koža i nokti mnogo bolji - iskrena je Adrijana.

Slavna manekenka koja je prošle godine zaradila čak osam miliona dolara nedavno je izjavila da se najviše trudi da bude dobra zbog svoje porodice i svakom poslu se maksimalno posvećuje. Ipak, u jednom od nedavnih intervjua opisala je kako je manekenski posao veoma težak.

- Nekada radimo i po dvanaest časova dnevno. Mnogo putujemo i odlazimo na prelepa mesta, ali mi je veoma žao što ne mogu da vidim znamenitosti svakog mesta onako kako bih želela jer moram da radim po ceo dan - istakla je Lima, koja je samo četiri meseca nakon porođaja u novembru 2009. godine počela da radi, a zbog savršene figure koju je tada promovisala mnogi su se pitali na koji način održava vitku liniju. Pored toga što je non-stop sa ćerkicom koja je veoma živahna i stalno mora da trči za njom, Adrijana je otkrila još nešto.

- Volim da treniram boks, da radim čučnjeve, a pored toga praktikujem kardio vežbe i zdravo se hranim. Iako mnogo radim, uvek nađem vremena za sebe. Nikako ne želim da zapostavim svoju porodicu i prijatelje. S obzirom na to da sam iz malog mesta u Brazilu nisam verovala da ću postati manekenka i postići ovakav uspeh. To je razlog više da sad uživam u ostvarenju svih svojih snova - zaključuje manekenka.

Ksenija Konić

makonda-tracker