godinama su bliske

NIKAD NISU PRIČALE O SVOM PRIJATELJSTVU: Ova čuvena srpska glumica je KUMA Svetlane Ražnatović!

4

Folk zvezda je bliska prijateljica s brojnim ličnostima iz sveta glume, ali u javnosti nismo često imali priliku da je viđamo s damom s kojom je u toliko dobrim odnosima da su se okumile

foto: Instagram
foto: Instagram

Pored kolega i koleginica sa estrade, Svetlana Ražnatović druži se s brojnim poznatim ličnostima iz drugih sfera, pa je dobro poznato da su među njenim prijateljima političar Ivica Dačić, glumci Viktor Savić i Vuk Kostić i drugi.


Ipak, budući da o svom prijateljstvu ne pričaju javno, samo najverniji Cecini fanovi znaju da je glumica Ljubinka Klarić toliko bliska s njom da su se okumile, kako su pre nekoliko godina pisali domaći mediji.

 

Ceca i Ljubinka Klaric . Kumstvo koje traje . ❤

Posted by Ceca,neko ko se voli on Sunday, June 10, 2018


Na internetu nije moguće pronaći mnogo njihovih zajedničkih fotografija, a Ljubinka vodi svoj život mirno i daleko od medija, pa je njen profil na društvenoj mreži Instram zaključan. Lepa glumica zabeležila je veliki broj upečatljivih uloga tokom uspešne karijere, trenutno je gledamo u seriji "Tate" i reprizi čuvene serije "Moj rođak sa sela", a oduševljava nas i na "daskama koje život znače" u Beogradskom dramskom pozorištu.

 

 

Ona je, inače, ponosna majka dečaka po imenu Konstantin, kojeg je na svet donela u Americi, gde je živela zbog poslovnih obaveza supruga Nebojše.

 

 

makonda-tracker