Monika Beluči: Za moju karijeru uvek je bilo bitno kako izgledam

0
Oriflame, ekspert za negu lica, započeo je saradnju sa svetski poznatom glumicom i modelom, Monikom Beluči, kako bi lansirao unapređenu, ekskluzivnu kolekciju koja se bori protiv starenja kože lica – Royal Velvet.

Monika Beluči svetski poznata po svojoj izuzetnoj, bezvremenoj lepoti najbolji je izbor za zaštitno lice Royal Velvet kolekcije i dokaz je da njenim korišćenjem možete postići čvršću, glatkiju kožu koja izgleda mlađe.

-  Za moju karijeru glumice, a ranije i modela, uvek je bilo vrlo bitno kako izgledam, ali zbog toga je koža morala i da trpi. Odgovarajuća nega kože lica je neophodna kako biste održali zdravu, čvrstu kožu i mladalački ten. Royal Velvet kolekcija sve to obezbeđuje uz pomoć Oriflame stručnjaka u proizvodnji proizvoda za negu lica i nešto je što svaka žena mora da poseduje – otkriva Monika.

U svojoj misiji da osmisle najefektivniju formulu koja kožu čini čvršćom, naučnici Oriflame-a su otišli još dalje u istraživanju svojstava cveta irisa koja usporavaju proces starenja i otkrili tajne ekskluzivne infuzije crnog irisa. Infuzija crnog irisa je moćna infuzija izoflavona irisa i minerala iz meteorite, koja povećava čvrstinu kože na taj način što stimuliše proizvodnju kolagena i elastina, pojačavajući otpornost kože i održavajući njen mladalački izgled i čvrstinu.

makonda-tracker