JAKA ŽENA

BEKAMOVI NISU DOZVOLILI DA PREVARE UTIČU NA NJIHOV BRAK: Viktorija je oduvek bila borac, iako su joj spremali OTMICU!

0

Život ju je nekoliko puta stavljao na ozbiljne testove

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorija Bekam mnogima je poznata kao bivša "spajsica", pa i žena Dejvida Bekama. Sada je uspešna preduzetnica, a nije imala lak život.

 

Viktorija je bila je poznata po svom istančanom stilu i štiklama koje skoro pa nikada nije skidala, a kada se njen bend raspao, počela da je da nastupa samostalno. Početkom 1997. Viktorija je upoznala fudbalera Dejvida Bekama na jednoj utakmici, a on je kasnije priznao kako je sa kolegama iz kluba komentarisao da je gledao njene spotove i da mu se svidela pre nego što ju je video uživo. Venčali su se 1999. godine.

 

foto: Profimedia

Tokom braka Bekamovi su preživeli mnoge skandale, afere i krize, ali nijedna prevara nije pokolebala njihov brak iako se često pisalo kako se razvode.

 

Viktorija je tokom godina imala i druge neugodne situacije. Detektivi Skotland Jarda su 2000. godine dobili prijavu kako se planira otmica Viktorije Bekam i njenog sina Bruklina. Odveli su ih na tajnu lokaciju, ali niko nije uhvaćen.

Nekoliko nedelja kasnije kada je sa grupom "Spice Girl" nastupala na dodeli nagrada Brit na njenim grudima se pojavila crvena tačkica od lasera. Odmah su je odveli za bine, a pevačica je kasnije uspričala kako je nedeljama bila potresena jer je policija utvrdila da je u prostoriji bio čovek koji je planirao da je ubije.

 

Poslednjih nekoliko godina Viktorija je učestvovala u snimanju čak pet dokumentarnih serija o svom životu.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker