izborila se

"ONO ŠTO SAM PREŽIVELA RAVNO JE PAKLU": Indi izašla iz bolnice i govori zbog čega će primati injekcije do kraja života

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Necesse est

18-04-2020 15:17h
Verovatno će morati da prima insulin ukoliko je pankreas oštećen. Sada postoji više vrsta dobrih insulina koji su dostupni na tržištu a dobro je što zdravstveni sistem pokriva troškove za taj lek od životne važnosti. Da bi se olakšao život osobama na insulinskoj terapiji u svetu su dostupni senzori za merenje šećera u krvi (iz međućelijske tečnosti) koji se menjaju svakih 14 dana i omogućavaju kontinuirano merenje dovoljan broj puta u toku dana ali nažalost naš zdravstveni sistem za razliku od Hrvatske te troškove ne pokriva niti se senzori mogu nabaviti u Srbiji. Prošle godine najavljeno je da će drugi model senzora za kontinuirano merenje koji traje 6 dana biti dostupan početkom godine za svu decu sa dijabetesom na insulinskoj terapiji mada bi isti dosta pomogao i punoletnim osobama, ali nažalost još uvek nije moguće doći do njega zahvaljujući situaciji sa virusom Covid 19. Takođe postoji i insulinska pumpa koja bi u potpunosti olakšala život jer bi automatizovala davanje insulina a u kombinaciji sa senzorom život bi bio potpuno normalan.

Aleksandra

18-04-2020 20:31h
@Necesse est
Doktor kaze da su ona i sestra joj lagale,da je doziveo javni linc,slate su mu poruke,uvrede,i pretnje,i da ce biti tuzene.Citajuci par dana,kako sam shvatala Indi samo sto nije izdahnula.

Jana

19-04-2020 17:55h
@Aleksandra
Pa devojka je bila vise od mesec dana u bolnici. Da li ti to deluje naivno i bezazleno? Vidis sta joj je sve odstranjeno i da ce biti na dozivotnoj terapiji. Malo li je. Dr i jeste za javni linc. Da se to desilo u Svajcarskoj, dobila bi milionsku odstetu. Ovako nju nabedjuju da je kriva sto je dr iskasapio. Srbistan!

Ddd

20-04-2020 05:51h
@Jana
U Svajcarskoj te pare nebi dobila nikad, Doktori su zastićeni.

Srkiboy

20-04-2020 07:56h
@Jana
Da se to desilo u Švajcarskoj NE bi dobila milionsku odštetu. Svaki pacijent mora pre operacije da potpiše dokument u kojem stoji da je upoznat sa opasnostima koje sa sobom donosi zahvat , tako da u slučaju komplikacija odustaje od tuzbe.

Milica

20-04-2020 16:09h
Ja bih rekla da su oni krenuli u operaciju ne znajuci njeno pravo zdravstveno stanje. I onda je djavo odneo salu....

Sheky

21-04-2020 06:57h
Donela je kobnu odluku i prestala da jede.Da je nastavila da krka i mezeti stekla bi preduslov da se takmici u prvom Srpskom reality Sumo takmicenju gde bi bila jedan od favorita.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: