porodično

TO JE BILA LJUBAV NA PRVI POGLED: Doris Dragović je nakon udaje za vaterpolistu zapostavila sjajnu karijeru! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

M

18-04-2020 11:08h
Doris je bila najlepsa pevacica u bivsoj Jugoslaviji. Zasto takve lepotice psihicki odu u krajnost. Secamo se i Nikice Marinovic. Neprolazne lepote, a krhke sa psihickim zdravljem.

Jugosloven

18-04-2020 14:33h
Ona je deo mije lepe prošlosti,srce mi zaigra kada je vidim i čujem pesmu "željo moja",ali gde je bio taj vaš bog kada su zlotvori rušili moju jedinu domovinu Jugoslaviju.....

Cica

18-04-2020 14:43h
Ma kakva karijera kad vaterpolista sigurno po ceo dan pliva na njoj :-))

Yu

18-04-2020 14:43h
I ona skrenula. Sve vernica do vernice, ova se posvetila crkvi pored zivog muza, nema nista pametnije u zivotu da radi.

Maxmen

18-04-2020 17:13h
Strasna osoba i velika raja,upoznao sam je 1985, pjevala je u Bistrici na Jahorini gde sam radio na obezbedjenju.Milo Hrnic alijas Jasmin Stavros je bio u grupi,kad on zapjeva Tominu Dotako sam dno zivota bio je opsti lom.
Al se tad cugalo i jelo majko moja, ko da se znalo da ce se nesto krpno desiti.

PANTO

13-06-2020 22:30h
Doris je tukla,mlatila i mucila stbe u Lori.Jednom momku je zeljeznom sipkom polomila ruke i noge.OSTAO JE INVALID U KOLICIMA.Inace covjek zivi u okolini Beograda kao izbjeglica iz rodne mu Dalmacije.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: