Džejmi Oliver: Rulja mi je rasturila restoran

0
Slavni britanski kuvar Džejmi Oliver objavio je putem Twittera da su mu pobunjenici koji divljaju ulicama Birmingema uništili restoran

Iako je tridesetšestogodišnji Džejmi Oliver na vreme osigurao svoj restoran italijanske kuhinje smešten u jednom šoping molu u Birmingemu, popularni kuvar ne gleda sa blagonaklonošću na nerede koji su u proteklim danima eskalirali širom Engleske.

- Nažalost, moj restoran u Birmingemu je u potpunosti razbijen. Svi prozori su porazbijani, čitav kraj je zatvoren. Srećom, osoblje i gosti restorana prošli su bez posledica. Inače, moja škola kuvanja iako je smeštena usred pobune u londonskom Klepemu nije stradala. Među vandalima očigledno nije bilo onih kojih bi zanimalo kuvanje ili čitanje knjiga, tako da su ga zaobišli u širokom luku. Premda sam osiguran, to vam ne pomaže kada znate da morate da date platu za 120 zaposlenih ljudi i poplaćate sve režije. Veoma sam tužan što vidim šta se dešava na ulicama britanskih gradova. Svi kao da su poludeli. Vreme je da povratimo svoju državu i imamo oštriji nastup prema ovim idiotima. Šaljem ljubav i mislim da sve one koji su pogođeni nemirima, ali i svim onim ljudima sa kojima sarađujem, a nalaze se u centru zbivanja. Budite bezbedni – poručio je Džejmi u nekoliko Twitter postova.

makonda-tracker