ČUVA SE

NALAZI SE U SAMOIZOLACIJI U NOVOM SADU: Anastasija vreme provodi sa izabranikom, a ovako govori o svojim navikama!

2

Sa majkom se čuje svakog dana

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anastasija Ražnatović za vreme pandemije boravi kod izabranika u Novom Sadu.

 

Na ovaj korak rešila se kako bi se valjano izolovala od svega i od svih, a sa majkom Cecom je, kažu, u gotovo svakodnevnom kontaktu.

 

Pevačica je i ranije bila na relaciji Beograd - Novi Sad, te joj ova situacija sada zasigurno nije teško pala, a kada je o tome jednom prilikom govorila dotakla se i još mnogo čega - poroka, načina ishrane, posta, ali i toga da se i danas navikava na to što je ljudi prepoznaju na ulici.

 

"Malo je čudno. Ja jesam živela odvojeno od porodice u iznajmljenom stanu. Više je to bio moj stan, a on (dečko Đorđe Kulić) u Beogradu bude sa mnom, a sada sam ja pola kod porodice, pola u Novom Sadu kod njega. Bolje da budem kod porodice", priznala je pevačica u "Lično nezvanično" govoreći krajem prošle godine o životu na relaciji Beograd - Novi Sad.

 

foto: Nemanja Nikolić

Tada, Cecina ćerka otkrila je i da više nema porok koji je godinama imala, a to su cigarete.

 

"Godinu i nešto dana ne koristim cigarete. Prvo sam potpuno prestala i to je trajalo tri meseca, jedan dan sam imala krizu, pa sam se vratila. Onda sam prešla na alternative, pa sam sada i dalje na tome. Nadam se da ću jednog dana skroz prestati", rekla je Anastasija.

 

Pevačica je dodala da Ceca više ne brine za nju i brata Veljka, ali da joj se deca uvek javljaju.

 

"Mislim da će ceo život tako biti. Majka je majka, ali dosta vremena provodimo zajedno. Ja se ne krećem često po gradu, ako ne radim nešto vezano za posao, onda sam kod kuće", kaže Ražnatovićeva, koja voli da šeta centrom Beograda:

 

"Često sam u Knezu, a mama ne može da prođe, a da nije 3 sata ujutru. Ja se obično kamufliram, ne budem sređena. Bez šminke i u šljampavim stvarima mi je najudobnije. Volim da šetam ovuda."

 

 

 

makonda-tracker