Foamfest ponovo u Rumi

0
Drugi po redu RU:foamfest održaće se 13. avgusta sa početkom u 21čas na sportskim terenima na Bregu u Rumi

Prošle godine ovom događaju prisustvoalo je dve i po hiljade mladih ljudi  iz svih krajeva zemlje, a ove godine očekuje se još veća poseta. Ujedno ovaj događaj je i najava najvećeg pena festivala na Balkanu, koji će se održati 3. septembra u Beogradskoj Areni.

ECOrganization je organizator RU:FomaFest.2, koja iza sebe ima već veoma uspešnu organizaciju tri festivala koje je ukupno posetilo preko 10 hiljada ljudi. Festival se ove godine organizuje uz podršku Kancelarije za mlade Opštine Ruma.

Na samom prostoru festivala posetioce očekuju, na našim prostorima, do sada neviđeni audio, video i ljudski performansi kao i nekoliko hiljada litara pene koja će prenositi pozitivne vibracije i hladiti uzavrelu atmosferu, za koju su zaduženi: mlada DJ zvezda i producent Igor Garnier iz Beograda, koji je nedavno izdao i svoj prvi album pod nazivom Belgrade People, njegove pesme i remiksi se trenutno puštaju širom sveta na radio stanicama i u klubovima; zatim dobro poznati beogradski di džej duo Mirko & Meex, electro sastav Osaka Vibe, DJ Bel Fabio i kragujevački DJ duo Lazzaro & Jevrem.

Kao specijalni gosti na ovogodišnjem rumskom festivalu pene nastupiće poznati novosadski hip-hop izvođač Tatula uz podršku producenta KC Blaze-a i DJ Sinke, koji će predstaviti nešto potpuno novo na ovim prostorima.

U slučaju lošeg vremena festival će se održati u velikoj dvorani Sportskog centra Ruma u centru Rume.

Više o ovom događaju možete saznati na sajtu organizacije www.eco.rs

 

makonda-tracker