ne veruju

REKLI SU DA LOŠE KAŠLJE ZA NEKOG KO JE ZAVRŠIO GLUMU: Đorđe David u neverici zbog optužbi da je lažirao BOLEST!

1

Muzičar je u šoku zbog priča koje kruže

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Đorđe David Nikolić posle 16 dana se vratio kući sa Instituta za pulmologiju. On je sada podelio izjavu koja ga je previše uznemirila.

 

Profesor sa Fakulteta muzičke umestnosti ga je prozvao da je plaćen da glumi da je bolestan, tačnije zaražen virusom korona.

 

Roker je rekao da će učiniti sve da ga zaustavi u širenju laži koje mogu da ukaljaju njegov ugled.

 

foto: Instagram Screenshot

"Profesor Nebojša Maksimović sa Fakulteta muzičkih umetnosti me je napao. Napisao je da treba da crknem jer sam se navodno prodao da uđem u bolnicu i glumim bolesnika. Pisali su i da jako loše kašljem za nekoga ko je završio glumu... Nikakva gluma nije u pitanju. Mene je videlo barem 50 osoba na pulmologiji, od doktora, do pacijenata, svi su videli da ležim tamo, znaju da sam bio pacijent, imam dokaz. Ispod mog nivoa je da se fizički obračunaram, ali ću sprovesti kampanju protiv njega da više ne zloupotrebljava ovu situaciju...", govori Đorđe David, a onda je otkrio da profesor nije baš vešt u sviranju klavira:

 

"Tog čoveka sam više puta sreo u životu. Moj giratista Aleksandar Nikolić pokušao je sa njim da sarađuje u studiju. Pozvali smo ga da nam svira za album, ali je njegovo umeće bilo tako loše da smo mu se zahvalili i platili mu za vreme koje je proveo kod nas."

 

 

 

 

 

makonda-tracker