izolacija u skupocenoj vili

U PRODAVNICU PREKO REDA? NEĆE MOĆI! Bekamovi od virusa pobegli na selo, meštani ne kriju nezadovoljstvo i ljutnju

1

Dejvid i Viktorija Bekam su se s decom dok traje pandemija preselili u Kotsvolds, idilično seoce u Engleskoj, a lokalno stanovništvo je sve samo ne oduševljeno njima i njihovim ponašanjem

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javlja Dejli mejl, poznata porodica iz grada je pobegla u svoju luksuznu seosku vilu vrednu šest miliona funti. U Kotsvoldsu, međutim, nisu naišli na dobrodošlicu, već na veoma negativnu reakciju.

 

Bekamovi i ovi drugi "fensi" ljudi koji misle da je dobra ideja da samoizoluju u selu samo su sebični — istakla je za ovaj portal žena koja radi u lokalnoj mesari u blizini kuće Bekamovih. — Razmeću se svojim prelepim seoskom vilom na društvenim mrežama i pričaju nam kako se odlično provode, utrljavaju nam to na nos. Bekamovi i druge zvezde ponašaju se glupo, neodgovorno i bezosećajno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on


Ostali sagovornici Dejla mejla istakli su da će poznata porodica morati da čeka u redu ispred prodavnice i da neće biti povlašćeni ispred starijih stanovnika Kotsvoldsa. Mnogi ističu da se poznate ličnosti svojih luksuznih imanja na selu sete veoma retko.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Porodica Bekam, doduše, obilazi ovo imanje češće nego što neke druge zvezde borave na selu, ali nikada nisu delili toliko fotografija i snimaka iz Kotsvoldsa kao ovih dana, pa smo tako videli Dejvida kako džogira, Viktoriju kako se igra sa ćerkicom Harper...

 

 

makonda-tracker