ostao u čudu

PRVO JE MISLIO DA SE ŠALI, A ONDA... Milan Milošević primio poziv iz Švajcarske koji mu može POTPUNO PROMENITI život

1

Voditelj je dobio poziv koji ga je zaprepastio.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Do broja Milana Miloševića došla je jedna bakica iz Švajcarske, koja ga je pozvala i ostavila voditelja "Zadruge" u čudu zbog priznanja koliko ga je zavolela putem ekrana.

 

- Baka ima 72 godine, muž joj je preminuo pre deset godina i ona je sama, nikog nema, pa se vezala za voditelja. Čuli su se neko vreme, a onda mu je saopštila svoje namere da se upoznaju i da mu ostavi svoj stan u Sent Galenu od 60 kvadrata koji vredi oko 300.000 evra - ispričao je izvor za "Star".

 

- Milan je prvo mislio da se bakica šali, ali kada je shvatio da je ona ozbiljna u svojim namerama, poručio joj je da će se sastati kada se cela ova situacija oko korona virusa smiri - dodao je izvor, a Milošević, začuđen što je cela priča dospela do medija, samo je kratko potvrdio ova saznanja.

 

- Ona me dosta podseća na moju mamu i njenu životnu priču. Zato sam se na neki način zbližio sa njom. U meni je videla sina kog nema. Samo da se ovo smiri, pa ću otići kod nje da se upoznamo - ispričao je voditelj za spomenuti nedeljnik.

 

 

makonda-tracker