Anabela Bukva: Ćerke vole mog dečka

3
Pevačica Anabela Bukva kaže da je njen izabranik Aleksandar Nedeljković veoma pažljiv prema njenim naslednicama i da ih je već osvojio, ali ističe da njih dvoje još ne planiraju veridbu i brak
Foto: Julija Gromova
Foto: Julija Gromova

Pevačica Anabela Bukva (35) i ove godine spojila je lepo i korisno pa je desetak dana odmara provela u Budvi sa ćerkom Ninom (5). Starija Luna (15) trenutno je sa pevačicinim roditeljima u Hrvatskoj, budući da Anabela smatra kako još nije vreme da Luna bez nadzora odraslih ide na letovanje.

- Još je nisam puštala sa drugaricama na more i priznajem da za sada nisam ni spremna na to. Luna nije počela ni da me navikava na svoje noćne izlaske, a kamoli da letuje bez mene ili nekog ko će se o njoj brinuti – kaže Anabela koja je ovogodišnji odmor podredila potrebama svoje mlađe ćerkice Nine, ali se nada da će uskoro letovati i sa svojim dečkom Aleksandrom Nedeljkovićem (29), inače sinom Olivere Nedeljković, rođene sestre braće Karić i vlasnika luksuznog turističkog kompleksa Aleksandar u Orašcu. Mladog biznismena sa stalnom adresom u Moskvi upoznala je preko svoje prijateljice i Aleksandrove rođene sestre Gorice, a pored brojnih interesovanja, zajedničko im je i to što je Aleksandar razveden i ima četvoroipogodišnju ćerku.

- Iskreno se nadam da ćemo ovog leta imati zajedničko vreme za odmor i radujem se tome. Kod nas se sve dešava u hodu i zato ne planiramo ni venčanje. Sve je ostalo na šali kada smo na svojim profilima na društvenoj mreži Facebook  stavili kako smo se verili, pa su to mnogi shvatili ozbiljno. Lepo nam je ovako i ne opterećujemo se budućnošću naše veze. Ne volim planove i pritiske, a za sada sve ide kako treba – priča pevačica i otkriva kako su Luna i Nina prihvatile maminog novog dečka.

- Nikada svoj ljubavni život nisam krila od dece, pa tako ćerke i sada odlično znaju da postoji neko ko je mami mnogo bitan. Uvek sam imala sreću da, kada se pojavi neko ko mi je važan i do koga mi je stalo, deca to odlično prihvate i razumeju. Saša je divan prema njima i zaista ume sa decom. Privlačan je u svakom smislu te reči i svima je vrlo dopadljiv. Saša istinski pleni, pa ga obožavaju i moje ćerke i prijatelji – ističe Anabela i ne krije  kako ne bi imala ništa protiv da joj se desi treća trudnoća.

- Volela bih da imam još dece, ali ništa ne planiram, pa bih želela i da mi se trudnoća desi spontano. Prvi put sam u vezi na daljinu i nije mi teško da je održavam. Ključ svega jeste kvalitet našeg odnosa i komunikacije. Iako smo konstantno na telefonskoj i skajp vezi, našu romansu ne smatram virtuelnom. Više volim naša dva dana mesečno, nego da sam s nekim stalno, a da mi dani nisu ispunjeni kvalitetnim sadržajem - zaključuje uz osmeh Anabela.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker