Ana Stanić: Sinčić stiže u septembru

0
Pevačica Ana Stanić priča na koji način provodi poslednje dane blagoslovenog stanja i objašnjava kako joj je pošlo za rukom da tokom trudnoće ne dobije višak kilograma

Atraktivna pop pevačica Ana Stanić (35) broji dane do svog prvog porođaja. Visoke temperature dobro podnosi, pošto uglavnom boravi kod kuće, ali je blagodeti prošlonedeljnog letnjeg pljuska iskoristila da, odmah po prestanku padavina, izađe na vazduh i prošeta svoj trudnički stomačić. Uprkos tome što za dve nedelje ulazi u osmi mesec, jedino stomak odaje da je popularna pevačica u drugom stanju, pošto se u trudnoći nije mnogo ugojila. Stanićeva sa svojim suprugom Momčilom Lavrnićem (38) odnedavno stanuje u beogradskom naselju Vrčar i sredinom septembra na svet će doneti dečaka, a ta vest saopštena joj je na jednom od poslednjih lekarskih pregleda. Saznanje o polu bebe nije značajnije promenilo njeno raspoloženje u poznoj trudnoći, iako se potajno nadala devojčici. Slična situacija je i sa njenim mužem, suvlasnikom lanca radnji obuće Labrador, koji se nije preterano opterećivao činjenicom da li će njegova voljena u septembru roditi dečaka ili devojčicu. Uprkos tome što nikada nije volela da priča o svojoj intimi, kao ni o svojoj trudnoći, pevačica je za Story otkrila da je sve obaveze stavila u drugi plan, dok joj je majčinstvo na prvom mestu.

- Iako sam se nadala da ću početkom leta uspeti da objavim album, ispostavilo se da to nije realno jer bi promocija pesama u nekom trenutku morala da bude prekinuta zbog mog povlačenja i porođaja. Odlučila sam da sačekam kraj jeseni ili početak zime za izdavanje CD-a, prvenstveno zbog toga što mi je trenutno poslednja faze trudnoće apsolutni prioritet – kaže Ana i objašnjava kako je uspela da se ne ugoji u trudnoći.

- Na moju sreću, nisam se značajnije ugojila, mada kao i svaka trudnica jedem pojačano, ali samo zdravu hranu. Jedini greh koji sebi sada ne želim da priuštim jeste prekomerna količina slatkiša, tako da sam se jedino toga lišila – ističe pevačica.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker