Ana Rucner i Vlado Kalember: Drama sa srećnim krajem

1
Dok je njegova supruga, violončelistkinja Ana Rucner nedavno nastupala u Budvi, pevač Vlado Kalember završio je u Hitnoj pomoći u Zagrebu kada mu je sin slučajno povredio oko
Foto: Hrvoje Serdar, Jure Ravlić, FAMA
Foto: Hrvoje Serdar, Jure Ravlić, FAMA

Poznata violončelistkinja Ana Rucner (28) zablistala je 13. jula na proslavi Dana državnosti Crne Gore održanoj na Trgu slikara u Budvi.  Dok je ona maestralno nastupala, njen suprug, popularni pevač Vlado Kalember (58), u Zagrebu je doživeo nezgodu sa njihovim sinom Darijanom (5). Naime, u bezazlenoj igri oca i sina, dečak je slučajno svog tatu udario u oko, pa je pevač završio kod lekara.

- Kada sam završila nastup, videla sam Vladinu SMS poruku: Sve je u redu, došao sam iz Hitne pomoći. Darijan me je malo povredio dok smo se igrali. Inače, sin nam je vrlo miroljubiv i drag, ali svašta se može desiti kad je čovek neoprezan – kaže supruga čuvenog umetnika Vlade Kalembera.

- Moj suprug se sada odlično oseća, ali povez preko oka nosio je još nekoliko dana zbog moguće infekcije. Darijan je zamahnuo rukom i tako se desila povreda, ali srećom nije se dogodilo ništa gore. Ubuduće ću morati više da pazim na muža nego na dete – smeje se Ana, a Vlado se nadovezuje:

- Darijan je, hvala Bogu, veoma razigrano dete i nas dvojica smo tom prilikom upražnjavali muške igre, poput rvanja u krevetu. Nezgodno je zamahnuo svojim tankim noktićem i tek nakon sat vremena zatražio sam lekarsku pomoć. Rekli su mi da me je sin baš pristojno povredio. Sada je sve u najboljem redu i odlično se osećam. Kada se sve sabere, reč je o prilično benignoj povredi, ali isprva nije delovalo tako – kaže Kalember koji je nedavno proslavio šestu godišnjicu braka sa voljenom suprugom Anom (28), jedinom damom koja je pre više od sedam godina uspela da ukroti srce nekadašnjeg večitog neženje. Njih dvoje su se venčali u junu 2005, a godinu dana kasnije upriličili su crkveno venčanje i krštenje svog preslatkog naslednika.

- U šali često kažem da smo pregurali kriznu, sedmu godinu veze i srećni zakoračili u osmu. Za to vreme on je za mene ista smirena i konkretna osoba, s kojom mi je veoma ugodno da živim i komuniciram. Oko njega nema stresa, nerviranja i to je ključ njegove dugovečnosti i mladosti. Vedrog je duha kao pravi mladić, ali zapravo mora da bude takav jer ima mladu ženu. Nikada mi nije bilo važno to što je Vlado stariji od mene trideset godina, iako ta razlika u stvari i nije prirodna. Nama to ne smeta jer se držim parole: Živeti sadašnji trenutak jer nikad ne znaš šta nosi sutra, a kvalitet tog života nema nikakve veze sa godinama. Kada su ljudi intelektualno zreli, godine zaista ne predstavljaju ništa. Moj otac je Vladin vršnjak ili je pak Vlado stariji od njega dve godine i oni se odlično slažu i druže  – kaže Ana kojoj ne smeta to što je u Srbiji mahom poznata kao lepa supruga Vlade Kalembera, a ne po svom radu.

- Kada je Vlado bio najveća zvezda, ja sam se tek rodila ili možda čak i nisam. Nikako mi ne može pomoći ni odmoći to što sam njegova supruga jer smo u muzičkom smislu dva različita sveta. A komplimenti na račun fizičkog izgleda mi, naravno, prijaju – uz osmeh priznaje Ana.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker