Ana Rađen: Niko ne može da uništi moj brak

0
Pevačica Ana Rađen govori kako spekulacije o tome da joj je suprug Nikola neveran ne utiču na njihov bračni odnos i ističe da mir koji su stvorili ne može da naruši treća osoba
Foto: Julija Gromova
Foto: Julija Gromova

Pevačica Ana Rađen (28) odlučna je da svoj brak sa vaterpolistom Nikolom Rađenom (26) sačuva po svaku cenu. Uprkos nedavnim  izjavama igračice Gorane Aleksić kako je imala aferu sa srpskim vaterpolo reprezentativcem, on i njegova supruga uspeli su da svoj odnos održe stabilnim jer su se glasine o Nikolinom neverstvu ispostavile kao netačne. Ponosni roditelji ćerkica Nine (2) i Tee (1) tako su iza sebe ostavili još jednu priču o navodnoj bračnoj krizi, a Nikola je iz zagrljaja voljene supruge otputovao u Šangaj na Svetsko prvenstvo u vaterpolu, dok Ana sve češće funkcioniše na relaciji Beograd – Budva zbog nastupa na Crnogorskom primorju.

- Uspela sam malo da se odmorim, osunčam i uživam na plaži sa Nikolinim i mojim zajedničkim prijateljima. Dok sam bila na moru, a Nikola na Svetskom prvenstvu u Kini, decu su uglavnom čuvale moja mama Branka i sestra Maja. Nije isključeno da ćemo i porodično otići na odmor nakon što se Nikola vrati iz Šangaja, ali moguće je i da prolongirano letovanje jer mi je neočekivano dobro krenulo sa nastupima po Crnogorskom primorju – priča Ana koja ne planira da se trajno preseli u Atinu gde će njen suprug uskoro otputovati zbog ugovora sa novim klubom Hiosom.

-  Ceo septembar planiram da provedem sa Ninom i Teom kod supruga u Atini. Kada se sve sabere, Nikola će biti u Grčkoj samo sedam meseci godišnje pa ću se truditi da tamo što češće odlazim sa decom, a pošto ja radim samo vikendom, nastojaću da kad god mogu odem i u toku nedelje na po četiri, pet dana. Kada je Nikola potpisao ugovor, išla sam s njim za Atinu i ponašali smo se kao tinejdžeri koji su došli u turistički obilazak grada. Mnogo mi se dopada Atina jer su ljudi slični nama, a i grad je prelep – kaže pevačica koja se ne plaši da će joj razdvojenost od muža uneti razdor u brak.

- Znam da Nikola ne bi voleo da se odreknem svog posla zarad njegove karijere jer vidi koliko mi taj posao znači. Drago mu je što sam uspešna u tome i nismo ni prvi ni poslednji par koji će na taj način funkcionisati. Oboje smo svesni da nećemo raditi posao kojim se sada bavimo do kraja života, najduže još oko desetak godina. Ako nekome brak pukne zbog takvih stvari, onda znači da partneri nisu ni bili jedno za drugo – ističe Ana koja se nije mnogo potresla zbog navoda o aferi njenog muža sa igračicom Gogom Aleksić.

- Čini se da Nikola i ja stalno nešto objašnjavamo ljudima, a oni svakako veruju u ono u šta žele da veruju. Želim da svi znaju kakva sam i da me na pravi način upoznaju i kroz posao i privatno. Ako nam se već pripisuju takve afere, iskreno ću izaći pred medije i reći šta mislim o tome, nego da ćutim i to koristim u marketinške svrhe kako bih bila popularnija. Nikola i ja imamo takav odnos da samo nas dvoje možemo da narušimo i uništimo taj mir, dok niko sa strane ne može da utiče na to. Samo mi odlučujemo o našem braku i niko drugi – objašnjava pevačica i naglašava da ne opravdava preljubu.

- Niko ne želi da dođe u takvu situaciju i ako nema razloga da razmišljate o tome, onda nema potrebe ni naprezati mozak na tu temu. Ne opravdavam ni ženske ni muške prevare, ali to ne smatram samo fizičkim činom. Čak i ako neko vreme razmišljate o nekoj trećoj osobi, onda tu nešto nije u redu. I sama želja za nekim drugim je, po meni, prevara – zaključuje Ana koja je nedavno objavila treći studijski album Psiho.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker