Mi, ljudi, smo VIRUS

"DOKTORI VREDE VIŠE NEGO FUDBALERI I PEVALJKE": Nakon ovih reči Vanje Grbića neke činjenice postaće mnogo JASNIJE!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Zoran

03-04-2020 14:50h
Kad ti sportisiti vaze za pametne....ta zemlja ce procveta.

Dr

03-04-2020 15:35h
Kasno ste se setili da Vam lekari vrede, svi su otisli da zive u Nemackoj.

Nenad

03-04-2020 15:42h
Bravo Vanja patrioto i legendo .
E pa nemogu verovati da jedan vrhunski hirurg u Srbiji vredi vise od naprimer onog bezobraznog Darka Lazica . Da li je to moguce , ali ne izgleda tako . Za nastup kako kazu dobije do 15000 evra a hirurg radi za oko 1000 evra mesecno .
Drzavo SMRDIJO srami se . Uh prelepo je rekla jedna doktorka iz Spanije kad je sav cirkus oko korone krenuo . Lepo zena kaze , Mesi i Ronaldo zaradjuju stotine miliona a moja mesecna plata je 1800 evra , pa neka vam sad vakcinu prave Mesi i Ronaldo .
I dge smo stali ajde da vidim sta vi mislite vredi li jedan debeli Darko Lazic ili ona gomila go***a Nenad Canak ili neka pevaljka vise od jednog vrhunskog doktora . Ja imam svoje misljenje , ocekujem vase .
A mogao bi i dramo**r da se oglasi on stalno baja o povecanju plata a u njegovoj drzavi NAPRDNOJ Darko Lazic zaradi nekoliko stotina puta vise od vrhunskog doktora. I jos ne placaju porez . A onda drami onako izgubljen kako nam medicinari odlaze zamislite u Nemacku .
Pa ucini nesto.
A Vanji naklon do zemlje , ziv nam bio hiljadu godina.

Мушка мудрица

03-04-2020 16:53h
Да Вања, лекари бреде више чак и од рукометаша, одбојкаша и кошаркаша.

Srbosprd

03-04-2020 17:38h
Pogotovu na zapadu, gde nemoraju da uzimaju mito, jer su zahvaljujuci izbornom sistemu podmićeni sa platurinama koji obican radnik moze pa cak i troduplo da mnozi ne bili svoju platu izjednacio sa lekarskom. Prilicno je glupo uporedjivati sportiste koji prodaju karte zbog svoje igre sa lekarima koji dobiju istu kintu izlecili pacijenta li ne!
Tako da nije tacno da su lekari na zapadu podcenjeni honorarima, kod nas je druga prica ali treba pitati odgovorne za to zasto je to tako!

Skywalker

03-04-2020 19:02h
@Srbosprd
Ako nisi, pocni da pratis skolske casove na RTS-u.

Skywalker

03-04-2020 20:03h
@Skywalker
Prethodni komentar se odnosi na ono sto je napisao Srbos...

PizzaMajstor

03-04-2020 18:34h
A nije te sramota da uzimas od 35.god nacionalnu penziju koja je duplo veca od najvece plate lekara.
Da ne pricam o vaterpolistima najbrojnijim penzionerima u drzavi a mnogi imaju po minut igre protiv irana ili gruzije. Pa se pitajte ko sedi po kaficima i odakle ljudima pare.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: