PROŠLA KROZ PAKAO

"TO JE RADIO ŽIVOTINJSKI": Anabelina majka u potresnoj ispovesti otkrila SVE DETALJE nasilja, torture i zlostavljanja

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

lost mind

02-04-2020 01:09h
Ona se pokazala ko je i kakva je tokom Z1 kada je cerku gurala u javnu svaleraciju, potkupljivala ljude da blate zenu cerkinog svalera, vredjala zenu najstrasnije nazivala je kur.om proganjala Radanovice ugovarala svadbu i zbog toga je narod ne voli. Pokazala da je los covek i spremna na sve. Sada je usla da uzme pare jer joj Luna izmice iz ruku kao neko ko ce je izdrzavati skupa sa cerkama i muzem. Za ucesce u rislitiju treba joj pateticna prica da bude zrtva a to je Gagi sa kojim ne zivi vec 10 godina. Sada to trabunjanje sta je bilo u prethodnom braku, svi su krivi samo je ona nevinasce moze da okaci macku o rep. Pateticna glumica i to losa u poslednjim trzajima da povrati malo slave i mnogo para. Odvratna zenturaca i velika manipulatorka. Plus agresivna preko svake mere.

Cvecka

03-04-2020 14:29h
Meni sad nije jasno. Deset godina proslo od razvoda a Anabela sad ima potrebu da prica o tom braku. Zasto ne prica o Andreju i problemima sa njim? Ako je sve tako bajno sto se razvela? Ovo ponasanje i napadi na Gagija su samo frustracije od Andreja. Kad si sa nekim srecan tebi ne pada na pamet da se prisecas proslosti. Najlakse je napadati Gagija jer on ne zna da odgovori.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: