Vesna Dedić: Promocija uz vino i pesmu u Budvi

0
Jedan od najčitanijih romana ovoga leta Sunce meni,sunce tebi, koji potpisuje poznata novinarka Vesna Dedić, predstavljen je sinoć pred oko 500 posetilaca na sceni između crkava Starog grada Budva

Turistička organizacija Budve, Budva grad teatar i Plantaže 13.jul osmislili su najbolji način da se književno veče pretvori u pravi party pored mora. Publika je uživala u baladama koje vole junakinje romana, a koje su izvodili Danijel Alibabić i Darko Martinović koji su prekidani aplauzima na otvorenoj sceni pevajući pesme Miladina Šobića i folk baladu Hoću da ostarim s tobom.

 

Voditelj večeri Ivan Golušin i autorka Vesna Dedić potrudili su se da duhovitim i emotivnim razgovorom o knjizi zabavljaju posetioce koji su u dugačkim redovima opijeni vinom i predivnom atmosferom strpljivo čekali da im Vesna potpiše roman.

 

Koliko je roman Sunce meni,sunce tebi omiljen među čitaocima kao i sama autorka koja pleni i na promocijama neposrednošću najbilje je pokazala scena kada su spontano iz publike mnogobrojni kavaljeri izlazili na scenu i plesali sa autorkom romana.

 

- Beskrajno vam hvala. Znam mnogo lepša mesta na kojima turisti mogu da provedu ovo letnje veče nego što je književna promocija. Da bih ponovo doživela jedno ovako veče daću sve od sebe da do narednog jula napišem još jedan ljubavni roman. Drugim piscima ostavljam nagrade i pohvale kritičara, a prisvajam ljubav čitalaca i želju da i ovaj roman kao i prošli bude najčitaniji – otkrila je Vesna nakon promocije, koju je za ovu promociju obukla Suzana Perić.

makonda-tracker