Nikola Nemešević Nemeš: Dali smo novu šansu našoj ljubavi

Mladi pevač Nikola Nemešević Nemeš otkriva kako je odlučio da obnovi romansu sa pobednicom poslednjeg Velikog brata Marijanom Čvrljak, koju je nakon višemesečne veze javno ostavio
13
1 / 4

Tek što se vratio kući sa odmora na Tasosu, mladi pevač i bivši učesnik rijaliti šou-programa Veliki brat Nikola Nemešević Nemeš (22) opet je dospeo u žižu javnosti. Od medijskog pritiska sklonio se u Grčku početkom jula, ali povratak u Beograd sredinom meseca bio mu je podjednako buran jer je odmah po dolasku u srpsku prestonicu došlo do spektakularnog obrta u njegovom ljubavnom životu. Sve popularniji pevač rešio je da pruži novu šansu Marijani Čvrljak (27) s kojom je započeo romansu tokom boravka u kući na Košutnjaku, da bi je javno ostavio pre nego što je ona pobedila u ovom šou-programu pred milionskim auditorijumu. Nemeš se prepustio obnovljenim osećanjima sa Marijanom, pa iako više nema nameru da detalje svog intimnog života deli sa javnošću, talentovani pevač za Story otkriva da je ponovo srećan u burnoj ljubavi kraj devojke koja se nakon Velikog brata zbog njega rastala od supruga Ivana Čvrljka (32) s kojim ima ćerku Korinu (2).   

- Ne znam kome još nije dosadila priča o nama. Smatram da to što smo jedno drugom i našoj ljubavi dali novu šansu, više nikog ne zanima. Realno, ima mnogo bitnijih dešavanja u zemlji i svetu pa ne osećam potrebu da javnost obaveštavam o tome kako je došlo do promena u mom emotivnom životu - kaže Nikola koji za sada održava vezu na daljinu sa Marijanom jer su mu poslovni planovi vezani za Beograd, s obzirom na to da na jesen planira da objavi novu pesmu.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 2. avgusta.

makonda-tracker