otvoreno

"ODBIJAM DA BUDEM SIROTA MALA BOGATAŠICA" Biljana Srbljanović najiskrenije do sada o svom stanju, lečenju i iskustvima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Zoran

30-03-2020 21:19h
Sta ova oce? Sta ovoj fali? Sa kim se ova ubedjuje?

M

30-03-2020 22:12h
Samo da nesto blebece. Brz oporavak i nemoj vise da se drogiras. Od toga slabi imunitet

Daca

31-03-2020 00:57h
Sisaj Midole.

Pseće dlake i cigare

31-03-2020 05:02h
svo vrijeme nije bila ni blizu korona virusa. Sve za pažnju, sram te bilo ljudi koji su umrli od covid-19!!! U ime tih ljudi, za lijeka ti trebalo, a ne imala! Droljo!!!

Ajme meni

31-03-2020 05:15h
Dotična, čita komentare. Jer su temp i tempiš naprasno postali temperatura, a full on se potpuno izgubio. Međutim, spisateljica ostaje cool sa riječima kao: "overšer", koje ni Srbi, a još manje Englezi ne znaju šta znače ovako napisane. Nema veze, bitno je da je Bilja u prvom planu! J..o Koronu! I da je nakon 3 psa i 3 godine pušenja "kao klinka" shvatila da je alergična na pseću dlaku "i cigarete" (što bi rekao kolega plagijator David)?!

Cepaj brale

31-03-2020 05:22h
Pričajte sta hoćete, ali ja bih Bilju odr'o od k...a i od b....a! Ne bi mogla sjesti 7 dana. Mislim da bi to riješilo dosta ličnih problema i maltretiranja nedužnih ljudi, od strane dotične.

ženo ne brukaj se

31-03-2020 07:06h
Odgovara na "poruke u mesindžeru". To ona kao zna engleski. Kao pisac, nepismena.

Todor

10-04-2020 19:01h
Biljana , neka te BOG čuva i dalje ! A , oni , gluperde se čude iako znaju zašto !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: