pričaju se razne priče

POMINJALE SU SE RAZLIČITE CIFRE, A OVO JE ISTINA: Menadžer otkriva koliko zapravo na nastupima zarade Luna i Anabela

4

Otkako se Anabela Atijas pridružila Luni i Gagiju Đoganiju u „Zadruzi“, danima se pojavljuju priče kako je novac glavni motiv ulaska za njihovu porodicu. Luna je jednom prilikom izjavila da je dužna 25.000 evra napolju, ali nije precizirala za šta.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Anabela, sa druge strane, tvrdi da je pre rijalitija nastupala punom parom i zarađivala novac.

 

O svemu je progovorio menadžer koji Anabeli uglavnom ugovara nastupe po Makedoniji.

 

- Ne smem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili pre rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebalo da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastupala, klubovi su bili puni i uvek se kupovala karta više. Cena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom peva – rekao je menadžer Sale za „Blic“.

 

 

Lunin menadžer, Saša Đurić, odlučio je da otkrije da li je tačno da se Đoganijeva zbog karijere zadužila 25.000 evra.

 

- I ako je bila nešto dužna, ona je to sve do sada kroz nastupe vratila. Njena majka Anabela je u dogovoru sa mnom sve pripremala oko njene karijere kako bi sve bilo na vrhunskom nivou. Pratila je kako svetske zvezde nastupaju i želela da tako i Luna izgleda. Kada je izašla iz „Zadruge“ Luna je sarađivala sa najboljim autorima na ovim prostorima. Sve što je zarađivala ona je uložila u karijeru – rekao je Saša i dodao da su morali sve zakazane nastupe da otkažu zbog rijalitija.

 

 

- Imala je mnoge zakazane nastupe u narednom periodu, ali smo zbog „Zadruge“ pomerili. Ni ona, ni ja nismo u tom slučaju na gubitku, jer se uvek neko od pevača sa kojim sarađujem nađe kao zamena i svi nastupi se klizno pomere. Dokle god sam morao da ispoštujem ljude za nastupe koji nisu mogli da se otkažu, mi smo pomerali ulazak u „Zadrugu“. Tako je nastupala u Švedskoj u subotu, da bi u nedelju već ušla u rijaliti – izjavio je Đurić.

 

Na sledećoj strani pročitajte da li će menadžer nastaviti saradnju sa Lunom nakon rijalitija i koliko je zarađivala na nastupima.

 

makonda-tracker