Danijela Jankov: Još nisam pronašla pravog

1
Voditeljka Ekskluziva na TV Prva Danijela Jankov dala je prvi intervju za bugarske medije posle razvoda od Andreja Arnaudova

Otkako je pre više od godinu dana napustila život u Sofiji, voditeljka Danijela Jankov bila je nema za tamošnje medije. Ipak, nakon dužeg nagovaranja od strane sedme sile u Bugarskoj, odlučila je da otvori dušu za nedeljnik Eva.

Ekipa najprodavanijeg i najelitnijeg ženskog časopisa provela je sa Danijelom 48 sati u Beogradu, da bi se uverili kako ona sada živi. Bili su sa njom na Prvoj televiziji, slikali je dok je uzimala izjavu od Milene Dravić za emisiju Ekskluziv, boravili s njom na Adi Ciganliji, u restoranu sa tamburicama, noćnom izlasku, čak i u poslastičarnici njenog druga Suhaiba, gde je jela šampitu. Tekst o Danijeli počinje rečenicom : Ne žena nego čovek, tako u Srbiji kažu za prave žene... Danijela Jankov je samo godinu dana plesala kao bugarska supruga i voditeljka TV Nova. Došli smo godinu dana nakon njenog povratka u Beograd da vidimo novo lice crnog labuda...

Danijela kao i uvek do sada nije komentarisala zašto se razvela, ali je dala otvoren i iskren intervju koji je izazvao novi talas spekulacija i govorkanja u susednoj nam državi.

- U životu ne postoji samo jedna ljubav. Možeš da voliš više puta, ali je uvek različito. Sigurno negde postoji pravi čovek za mene, ali ga još nisam pronašla – otkrila je Danijela u intervjuu.

O bivšem suprugu nije rekla nijednu lošu reč, ali je u šali priznala  da je zaljubljena u mladog italijanskog pevača Tonija Majeloa, koga doduše viđa samo na Youtube-u, ali kako kaže imaju savršenu vezu, on njoj peva, gledaju se, ona mu kaže da ga voli, on i dalje peva i ne odgovara. Zadovoljna je svojim životom, prijateljima, poslom, a jedino joj nedostaje prava ljubav, koju strpljivo čeka.

Nikola Rumenić

makonda-tracker