u svom stilu

"VIŠE NE PIJEM ALKOHOL": Ana Nikolić odgovorom iznenadila javnost, ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Ajde

28-03-2020 22:28h
Nije iznenadila javnost ....Nego Ana lazes sebe, a ne druge....najgore od svega dok ne priznas da imas problem porok tvoja porodica ce patiti najvise. Nije sramota traziti pomoc, ali uradi to zbog sebe. Skoro sam te videla uhhhhhhhhhhhh ne mogu da ti opisem zensko sam ali zeno unistila si se koliko si bila odvaljena da mi je doslo da zaplacem..Svi mi imamo probleme ali ono....Ne znam tesko je. Zelim ti da izadjes iz tog zla i nikada vise ne okusis kap do kraja zivota,zaista.Pozdrav!

miki

29-03-2020 16:01h
@Ajde
Ne laže, šta ti je, drži reč, ne pije više alkohol, sada pije samo votku, džin, viski, brendi ... ma sve ostalo samo više ne (96%) alkohol !

Biba

31-03-2020 00:36h
Kada id aljoholučara teažiš da ostavi puće to je kao da si ušla u gvođžaru i tražiš hleb.To opusuje literatura Anonim.Alkoh.SrbijaTo je bolest koja se leči.Pimisli draga Ana na to dete koje si rodila.Srećno
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: