ČESTITKE

ŽIKA TODOROVIĆ DANAS PUNI 55 GODINA: Odmalena je voleo glumu, a ovako je izgledao kao dečak na snimanju prvog FILMA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

dzudzabasadzija

29-03-2020 10:29h
56-ti rodjendan,kao sto je i opste poznato,cetvrtasti rodjendan.On se,uvek slavi,izmedju okruglih rodjendana,i isto se tako i cestita!Naravno,ne zamajavajte se,u slucaju da niste glumac,u najmanju ruku legenda...Nego ste seljak,Dzudza...Ni spicasti se ne registruju!Jednostavno,nema Vas!Niste rodjeni!Cak i ako Vas ima,a znaju oni da Vas ima,po prodaji i prelistavanju,na liniji,jel,Vi ste samo tu kako bi Vasim parama,bilo placeno Zikama,za upucene,"snazne" poruke...Koje je najbolje slatyi u toku sakupljanja sljiva,ali tada samo one koje tresu!K'o zemljotres...Naravno,Ziko,srecan ti rodjenda,pa makar i cetvrtasti!Ja slavim 67,30 januara.On nije nacisto cetvrtast!?Nego je sa zaobljenim coskovima,zato sto se blizi 70-ti...Znas ono,okrnjeno,zbog nedostatka slajferica,legendarnosti itd,itd....I da te samo podsetim,ja sam omiljeno elektro-cudotvorac...Neki kazu majstor,nista protiv!Drugi elektrotehnicar?Jos manje,protiv,jel...Nekima se omakne...Pa kroz diskusiju,na strucne muke,omakne im se...Pa kazu:Ma nemoguce da si samo majstor,tehniicar...Najmanje visa,ako ne i visoka...Ja kazem,Ziko,da kad spustim pogled nadole...Vidm mnogo sveta...Na gore ne gledam...Oni sto su iznad mene...I ne vidim ih,samo im se klanjam i zahvaljujem se na svemu,sto su mi u zivotu dali.Ali!To sto ja radim,nije gluma,i ne izigravam njih.Pogotovu ne one,o kojima se,zbog tebe Ziko,najmanje pise,koji nas hlebom hrane,Ziko...Jedva cekam dan,Ziko,kada cu ja glumeti tebe,i opisati sve tvoje mane!Slazes li se
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: